„Staza zdravlja” za lečenje Dragana Bogosavljevića u Kragujevcu 1Foto: Udrženje Bagremar

 

Poštovane komšije, poštovani Bagremarci krenuli smo u kampanju. U kampanju za Dragana Bogosavljevića da ode na hitnu transplantacju bubrega u inostranstvu.

Ovako počinje pozvi udruženja Bagremar, koje na taj način pokušava da pomogne sugrađaninu Draganu Bogosavljeviću kako bi konačno stigao do mogućnosti da bude izlečen.

Dragan Bogosavljević boluje od hronične bolesti bubrega 5. stepena. To je krajnji stadijum ovog oboljenja i potrebno je da se u što kraćem roku prikupi dovoljno novčanih sredstava za Dragonovo lečenje u inostranstvu.

Udruženje Bagremar poziva sve koji mogu da danas, u subotu, 23.septembra od 17 do 19 sati učestvuju u akciji „Staza zdravlja” u kragujevačkim Šumaricama kod Spomenika streljanm Slovacima.

Ciljevi današnje akcije su:

– Prikupljanje sredstava za lečenje našeg sugrađanina Dragana Bogosavljevića kojem je neophodna transplantacija bubrega u inostranstvu

– Poziv Kragujevčanima da rekreacijom i šetnjom kroz zelenu oazu, Šumarice, sačuvaju svoje fizičko i mentalno zdravlje

– Skretanje pažnje nadležnim institucijama da se navedena staza uredi, osvetli, kako u cilju bezbednosti sugrađana tako i u cilju ulepšavanja ambijenta koji Spomenik stradalim Slovacima iz Prvog svetskog rata zaslužuje uoči stogodišnjice postojanja

Bagremarci, pozivajući Kragujevčane da se pridruže akciji, i poručuju – Pobeđivali smo i pre pobedićemo opet.

Više vesti iz ovog grada čitajte na posebnom linku.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na Twitter nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari