Cvetković: Nije me policija pronašla, sam sam je okrenuo (VIDEO)

Prvo obraćanje javnosti nakon nestanka novinara

Ostavite komentar


  1. Nesto u ovoj prici Cvetkovica ne stima, videcemo sta, sada je sve u rukama policije.

    1. Pa šta rći bagri i hohšaplerima i plaćenočkoj bagri , do kle vi mislite da nam ubijate decu , neimali ih , neimali ,roda ni poroda, izajnička govna , dokle da jedte srbski hleb i vodite izdajničku politiku , Mislite da je narod lud , a vi papetni. Vratite Sorosu pare koje ste dobili da bi radili sami sebi o glavi svojoj i nasoj deci.

      1. Kako vas nije,sramota, Simo, da bez ikakvih dokaza ljude nazivate bagrom. Ponavljate samo parole koje ste naucili napamet. Vi ste ustvari placenik vlasti koji blati postene ljude i naziva ig svakakvim imenuma. Kad ste vec,kod Sorosa i njegovih para zasto se ne obratite voljenom predsedniku/Vodji koji je sa Sorosem peijatelj?

        1. Можда је неспоразум у питању али ја сам разумео да се госпон сима обраћа Вучићу и његовим саборцима. Обратите пажњу на следећу реченицу – “ izajnička govna , dokle da jedte srbski hleb i vodite izdajničku politiku“. Па, још само да је ставио Вучићеву слику, мада је потпун о јасно на кога се односи и без те слике.

  2. Osobe su Gasine a helikopteri su Nesini! Reziser, zna se ko je. U medjuvremenu nestaje struja u gradu da nemogu da pratim konferenciju. Sve je sinhronizovano. U 14.30, deset minuta ne uspevam da posaljem komentar! Slag na tortu je veceras kada Gospodin intervuise Risticevica, coveka koji je dno dna parlamentarizma…

  3. Eto šta se dešava kad se odbaci napredna blistava karijera. Umesto da osmišljava najefektivnije državne udare po informerima, da prati uzbudljive farmerske seks-epizode, pronalazi parlamentarne fotelje, on reši da turi nos u neka ubistva, pa se samozagubljuje po belocrkvanskim bespućima i onda sam sebi napiše krivičnu prijavu. Da je na vreme na glavu stavio fantomku umesto vreće, sad bi mogao da kaže da mu je otet identitet, pa da s Palmom serbez vodi paralijsko kolo ili krade parfeme po švapskim frišopovima, ako ništa drugo. Bez stomačnih problema. I bog da ga vidi. Ili tetka.

  4. Vucicu ne verujem 98%,a tebi rodjko 99%.
    Britanci treba da pocnu da traze agente po pijacama jer tamo ima sigurno talentovanijih ljudi.
    Cirkuzantu!

  5. Pa šta rći bagri i hohšaplerima i plaćenočkoj bagri , do kle vi mislite da nam ubijate decu , neimali ih , neimali ,roda ni poroda, izajnička govna , dokle da jedte srbski hleb i vodite izdajničku politiku , Mislite da je narod lud , a vi papetni. Vratite Sorosu pare koje ste dobili da bi radili sami sebi o glavi svojoj i nasoj deci.

  6. nemam dilemu kome da verujem u ovom slucaju…dovoljno je da ni jedna tv stanica sem N1 nije prenosila njegovu izjavu…dovoljno je i videti kakve komentare ostavljaju botovi…informer i pink da i ne pominjem. Mrak, totalni

  7. Eto šta se desi kad se odbaci napredna blistava perspektivna karijera. Umesto da osmišljava najefektnije državne udare po informerima, da prati uzbudljive farmerske seks-epizode, pronalazi parlamentarne fotelje, i uopšte se bavi naprednim društveno/lično korisnim aktivnostima, on reši da trpa nos u neka ubistva, pa se samozagubljuje po belocrkvanskim bespućima i onda sam sebi napiše krivičnu prijavu. Da je na vreme na glavu stavio fantomku umesto vreće, sad bi mogao da kaže da mu je otet identitet i da serbez sa Palmom vodi paralijsko kolo ili krade parfeme po švapskim frišopovima, ako ništa drugo. Bez stomačnih problema. I bog da ga vidi. Ili tetka.

  8. Pa ko je covek koji je snimao donji video, boze gospode ? Svaka ti cast aman sta uradi…?!

  9. Na njemu je sproveden proces „pirotske peglane kobasice“.Uskoro se nece secati nicega i slucaj resen.

  10. Iskreno, mislim da se ovde radi o velikoj samo-promociji.
    Iz nekog razloga ovaj slucaj treba da bude nesto veliko, kao da u ovoj zemlji nemamo mnogo gore i opasnije dogadjaje koje neko odbija da istrazi decenijama.
    Od tajnih grobnica 1944. do ubistva Premijera i organizovanja drzavnog udara u susednoj zemlji. O pljackama da i ne govorimo…
    No, u pitanju je novinar, a to sto su meni nekoga bacili u tajnu grobnicu u Nisu ili Senti, to, naravno nema bas nikakav znacaj…

  11. Trla baba lan… čovek bre i sazvao konferenciju za štampu… dajte bre ljudi verujte mu malo bar… gre’ota…

  12. Kao sto sam vec napisao – ovaj novinar radi za Vucica. Ovo je trebala biti zamka za opoziciju gde bi svi skocili u odbranu nekoga, koji bi se pokazao kao lazov. Pri tom bi se povezala opozicija, strane sluzbe, protesti za gorivo i gradjanima dao signal da je sve to delo izdajnika. Ideja je bila glupa, ali sta ocekivati od mozgova poput Vucica i Vucicevica. Vucic se opekao i nije dobio nista od ovog cirkusa.

    A mi nismo zaboravili na Kosmet!

  13. Jos jedan novinar, teatralista koji je umislio da se pogura na izmisljenoj prici.

  14. E sad on! Pa pronasli su te kad si ih nazvao, sta hoces, da te nisu pronasli i nakon zvanja jos uvek bi bio izgubljen, ovaj nestao.

  15. A da nije mozda onaj radikal,ministar informisanja sto je najavio ubistvo Curuvije u tabloidima svojih ortaka iz krimi miljea Zemuna ovo zakuvao, kada je shvatio da je neko na putu da sazna zasto nam narko stoka vodi sever Kosova umesto Olivera Ivanovica, i da su i te kako veoma blisko povezani sa kumovima i bratom, reketasem, sadasnjeg predsednika?
    Sta?
    A, predsednik i taj ministar su isti covek, uf, zbunio sam se.
    Onda mora da su strane sluzbe sve ovo organizovale 🙂

  16. „…Konferenciju je pratio veliki broj predstavnika medija i nevladinih organizacija, među kojima su bili predstavnici Misije OEBS, Jukoma, predsednik NUNS Slaviša Lekić……“ Ali trebali su da sacekaju onu eksploziju kod Autokomande pa onda da povezu sve u jednu pricu a zajedno sa poskupljenjem goriva i neresenim pitanjem povecanja penzija. Bila bi sadrzajnija i uzbudljivija. Ovako nece ni Skota zainteresovati. Naprotiv. Sigurno ce covek da se zapita kakvi su ovo luzeri…i u kakvu rupu Soros baca dolare.

  17. Puno je sta cackao Cvetkovic na lokalu. Sve partijski mocnici. Mnogo para je u opticaju. Jedino je on dobio privatne tuzbe. Ono sto je ispitivao, ama bas nista, nije procesuirano. Niko nije ni saslusan. Ocigledno je da su mnogi nedodirivi i zasticeni.Sada se istraga skrece jednim vestim manevrom, a kredibilitet Cvetkovica dovodi u pitanje. To su ti mocnici i paralelne strukture o kojima govori Cvetkovic.Cini mi se da su strukture daleko paralelnije. Jer, neko ima jelke, fontane, rasvete. Neki tetku. Neki puteve i koridore. U vreme Tadica 1 km. autoputa je placan 6.7 miliona evra.Ljig-Preljina. Danas, 12 miliona evra. I to na laksoj deonici i ravnom terenu.. Obrenovac Surcin. Izdelila se Srbija u interesne, teritorijalne sfere. Pa svako drma i cerupa.. Svako o svakome zna. Omreta. Klupko ne sme da pocne da se odvija. Korupcija cveta, a institucije mrtve. Hoce li kamen na kamenu ostati?

  18. „…Konferenciju je pratio veliki broj predstavnika medija i nevladinih organizacija, među kojima su bili predstavnici Misije OEBS, Jukoma, predsednik NUNS Slaviša Lekić……“
    Што би рекао Матија Бећковић, „све мој до мојега“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.