Stefanović: Cvetković danas kod kuće, izveštaj kod tužioca

Ostavite komentar


  1. Jedno od pitanja je i da li je u ovome učestvovao neko iz njegovog ličnog okruženja. On je rekao da nije, a poligraf je pokazao da to nije tačno.Cvetković je slagao.Verujem da će policija otkriti ko je u pitanju.

  2. Lazni doktore u svojstvu gradjanina i za tebe i Vucica ce MUP koristiti poligraf da nama i Tuziocu razjasni mnoge nejasnoce oko: Savamale, Helikoptera, Dulica, Beograda na vodi, poplava u Obrenovcu, Zelezare, Etihada, Aerodroma u Beogradu i Nisu, Predsednicke rezidencije, Win Wina, Moj Kioska, doktorata, stanova, klecanja, penzija, guranja njuski svuda , izazivanja pometnje u narodu zbog sirenja silnih lazi, davljenja novinara, ubistva Ivanovica, nezakonitog maltertiranja Cvetkovica, cupanja grkljana, peglanja listica, Bugarskog voza, otimanja telefona, pravljenja Augijeve stale od Parlamenta, razaranja pravnog sistema drzave, besmislenih ekonomskih poteza, krsenja zakona i Ustava Republike Srbije! Za sve ovo cete odgovarati mesecima , a mozda i godinama, gospodine Stefanovicu. To ti tvrdi ovaj narod koga ste na prevaru sludeli, maltretirali neistomisljenike, vredjali i nazivali kojekakvim pogrdnim imenima jer ste zloupotrebljavali moc koju ste imali…

  3. Zelim samo da pitam strucna, pravna lica da objasne da li je moguce da je Cvetkovic „davao izjavu u svojstvu gradjanina“, kako je receno juce, a pritom danas saznajemo de je bio podvrgnut ispitivanju na poligrafu. Dakle da li je davao izjavu ili bio priveden i saslusavan. Po kom osnovu i s kojim pravom je to policija ucinila, ako nije bio optuzen? Eto molio bih odgovor.

  4. Istraga će sve pokazati, i to verujem jako brzo. A onda ako se pokaže da je sve iscenirani, država ne treba da ima milosti prema kreatorima cele priče i prema naravno akteru.

  5. „Cvetković je u našim rukama i ostaće tu dugo jer ima štošta da objasni!“ rrkao je Onaj koji sve zna, Onaj koji se poput margarina sa TV reklama u sve meša. Još samo da čujemo D.J. Vućićevića da je „posredi pokušaj državnog udara“ i „rušenje Vučića“ , D.Vuka Stankovića da su „umešane strane sile“, Miroslava Lazanskog kako je verovatno poredi neka tudja i neprijateljska zapadan vojna obaveštajna služba umešala svoje prste“ pa da paranoja bude kompletna! Vučičev režim polako ali sigurno iz puzajuće, klizi u sve otvoreniju diktaturu. Pogledajte samo Vučićev preteći izraz lica na konferenciji kad je govorio o novinaru Cvetkoviću. Nesuzdržani bes na njegovom licu i pretnje pokazuju pravi radikalski karakter ove vlasti. Ali Vučiću, znaj: doći će vreme izbora i tada više nećeš biti na vlasti! Narod će te smeniti!

  6. Posle zdravstvenih analiza u policiji, ima da dodje zdrav k’o dren! Idem sutra u lokalnu stanicu, da i mene malo pogledaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.