Stefanović: Građani Srbije bezbedni

Ostavite komentar


  1. Ovaj sovoliki je izgubio kompas. Njegova policija je postala opasnost po gradjane. Nazalost!

  2. Gradjani Srbije nisu ugrozeni od terorista vec ljudi pod fantomkama, komunalne policije i neznanja i nerada Minstra policije.

  3. Pa dobro, nemoj da ste sitnicavi. Mogu slucajno da vam upadnu u dvoriste i sruse legalnu kucu ili da budete povredjeni nekim rikosetom na beogradskim ulicama prilikom obracuna mafijasa i tsl.
    To se ne racuna…

  4. G.ministre,ja NISAM bezbedan ! mene svakog dana telefonom zovu neki primitivci sa raznim pretnjama,kako meni,tako i mojoj porodici.Da li treba onda da se osećam bezbedan ?.Slučaj sam prijavio policiji,pa sad čekam odgovor,koji ću vam poslati.

  5. Tačno je da su građani Srbije bezbedni od emigranata i terorista. Međutim, nisu bezbedni od rikošeta svakodnevnih pucnjava po prestonici, gde se obračunavaju mafijaške grupe. Kontinuitet sa 90 -tim a nije ratno stanje nego uvertira u ““““Zlatno doba““““. Zašto?

  6. Građani su na više opasnosti od vlade, nego iz spoljnog terorizma. Šta se desilo u Savamala može dogoditi bilo kome, pa kako da se osećamo bezbedno?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.