Stefanović: Hrkalović prekinula radni odnos u MUP-u, ne bih ulazio u detalje

Ostavite komentar


  1. Ne treba praviti veliku famu oko bilo cije ostavke, svako ima zakonsko pravo na to, bilo gde da radi.

    1. Devojka se spasla na vreme. Moze lako da se pokaze da je znatno inteligentnija od dr Nese od Beograda. Ali i od rugih AV podguznih muva. One jos ne primecuju da je svemu doso kraj!

  2. Ona je barem znala kada je vreme da ode. Ovi čekaju da budu oterani.

  3. Iskoristili ste sve osebujne sposobnosti gđice Hrkalović, pa je primorali da se savetodavno, „dobrovoljno“ povuče. „Da se Vlasi ne dosete“.

    1. Mi „sposobne“ imamo,al’ Hrkalovicka nije to!Da li ste svesni sta znaci „sposobna osoba“?Sposobna osoba koja radi za sluzbu 1.postena!Od takve osobe,kriminalci beze k’o djavo od krsta(ova kumuje)
      Mada,ovakvo urusavanje sluzbe
      zapoceo je Badza S dovodjenjem kuma na „odgovornu poz….“a najboljeg operativca postavi za zamenika….i td!U sluzbi je hor0r
      tako da narode ovo nije nista novo.Sluzba je urusena i to je istina 100%.Tuga,tuga,tuga….

  4. Pa dokle bre više botine?! Možete li da napšete smislenu složenu rečenicu zasnovano na ličnom kritičkom razmišljanju??? Prosto mi muka. Sve ste zagadili!

  5. Ili je neko nagazio nju zbog prljavih poslova, ili je ona nagazila nekoga koga ne bi smela pa mora da ode, treće ne postoji.

  6. Kada će početi istraga protiv Hrkalovićke zbog evidentnih veza sa kriminalcima .

  7. Nešica dodje iz USA, a Diksi odlete. Baš čudno, hahaaaa…sklanjaju se provereni bahati kadrovi, na žalost ne zbog nestručnosti i oholosti, već izgleda zbog ucena iz USA i njihovih saznanja, a Diksi će znati kako oni znaju šta je i kako radila.

  8. Kako misliš „ne bih ulazio u detalje“!? Pa nije ona bila kafe kuvarica pa da je samo tako bezveze dala otkaz?

Ostavite komentar


Društvo

"Predsednik mesne zajednice rekao da se strpim dok prođu izbori i da ne dižem buku": Saši Lukiću dvorište više od pola godine pliva u fekalnim vodama, nadležni ne rešavaju problem 10

„Predsednik mesne zajednice rekao da se strpim dok prođu izbori i da ne dižem buku“: Saši Lukiću dvorište više od pola godine pliva u fekalnim vodama, nadležni ne rešavaju problem

Saša Lukić iz sela Vlaška kod Mladenovca već osam meseci ne može da boravi u svojoj kući u tom selu, jer je početkom decembra prošle godine, prilikom pražnjenja septičke jame koju koristi obližnja osnovna škola, kamion propao u zemlju i oštetio septičku jamu iz koje od tada fekalna voda curi u Lukićevo dvorište.

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.