Stefanović: Imamo indicije o određenim licima u slučaju Ivanović

Ostavite komentar


  1. Čim je Priština odbila zahtev Srbije da učestvuje u rešavanju svirepog ubistva Olivera Ivanovića, bilo je jasno da se ubica zna, i da će od strane Prištine biti dobro prikrivan. Mudro čekaju da vreme učini svoje, i da na ovaj monstruozni zločin, kao i na mnoge druge koje su počinili, padne veo zaborava.

    1. Pa zar Beograd ne učestvuje u istrazi tako što pruža azil glavno osumljičenom?

    2. Polako sa ubicama i oprezno doktore , prvo da nam zavrsi koridor pa onda hapsenje . Oprezno i sa rusiteljima u fantomkama koji munjevito pobegose sa buldozerima da im traga nema-samo polako

  2. Ukoliko postoje indicije,znači da postoji i trag koji mora da preraste u dokaz,a automatski ćemo saznati ko i zašto je želeo Oliverovu smrt.

  3. Aman boze postedi.nas tvojih indicija .
    Ubica ti sedi u beogradu pod zastitom tvoga idola .bavi se ti poslom koji ti je najvise omiljen.npr. da brojis demonsrante!

  4. Vec smo slusali od Dr Nese o povezivanju nekih lica sa nekim dogadjajima i nekim prostorima, pa nikako da povezu i obaveste javnost. Bojim se da ce i ovo povezivanje da potraje.

  5. Ма, „докторе“, решење је лако, зашто тумарате по Европи кад знате да су једини злочинци на свету Ђилас, Јеремић и Обрадовић. Све смо схватили још одавно, не мучите се више са објашњењима

    1. Ma i Sasa Jankovic i Bojan Pajtic? Oni vise nisu izdajnici,lopovi i neprijatelji? Niko ih vise ne pominje iz vrha vlasti, cak ni Zeljko Mitrovic?
      Kako to? Sta se promenilo?

  6. Jos samo da se indicije povezu sa nekim ljudima, a ljudi sa nekim mestima, mesta sa nekim predmetima i tu smo, zar ne?

  7. Пре пар дана наша полиција и обавештајне службе кукале како их приштина не обавештава и да због тога су им руке везане.

    вечерас, на годишњицу убиства, скупиће се десетине хиљада грађана на улицама Београда.

    Прпа бато, одмах има индиције и тако то. Др Нешо кад решиш Савамалу вероваћу ти шта кажеш, дотле ама баш ништа не верујем.

  8. List Danas je ozbiljan list i zato davanje publiciteta izjavi jedne marionete, i pajaca zaista ne zavredjuje prostor koji mu toliko velikodusno ustupate !

  9. Ovaj slinavi egzaktni matematicar opet povezuje neka lica sa nekim mestima a ta mesta sa nekim predmetima, a sada posle godinu dana ima i odredjene indicije??? Njegov duhovni otac, kao svevaseljenski poznavalac svih nebeskih tajni, je bezrezervno otkrio prvookrivljeni zasigurno nije ubica??? E sad popularni brojac setaca Mora opsezno da se pozabavi odredjenim indicijama!!! Doktor slina je cak zamolio da clanovi njegove bande budu drugaciji i nenapadaju ostatak normalnog sveta ove napredne Srbije… I to je za pohvalu jer sve nebuloze i bljuvotine dolaze od the dobro organizovane bande a narocito od vrha politickog kupleraja?.. Nesmemo da sumnjamo jer rec egzaktnog matematicar ima ogromnu tezinu!??….

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Nastić, di džej

Tokom svih ovih godina čitajući Danas naučio sam šta predstavlja nezavisno novinarstvo i koliko je to danas veoma retko.