Stefanović: Kažnjeni policajci koji su se nepropisno parkirali

Ostavite komentar


  1. Pedeset posto da su kažnjeni ,a sto posto da nisu.

  2. Znamo kako se kaznjavaju na drzavnim jaslama. Jos lepsim radnim mestom. Ako su uopste kaznjeni. Hleba i igara za narodne mase.

  3. Bravo ministre, posto si pohapsio huligane iz Savamale, onog investitora na Kopaoniku, onaj nesvet sto je „povlasceni kupac“ namenske insustrije, one sto pobise narod u helikopteru itd, sad si pokazao da povlascenih nema. Ovo sa nepropisnim parkiranjem je dokaz da nema zasticenih.

  4. Pa ti si EVGENIJE, POHAPSILI SITNU RIBU , A KOPAONIK , KRUSIK JIVANJICA, SAVA MALA ,DINKIC, DJELIOC VLAHOVIC , KOSTIC POLITICKI OTAC TOMA I OSTALE LOPURDE, CEKAJU VAS PAD I NASTANAK NORMALNE, LUSTRIRANE PRAVNE DRZAVE SRBIJE, DOLAZI I TAJ DAN
    SAMO SE SPREMITE

  5. Mozda su bili na zadatku.takodje hitna pomoc mozda spasava zivot a mozda kupuje hamburger.pitanje da li u jeku korone treba disciplinovati vozace ili je poenta u necemu drugom?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bilja Krstić, muzičarka

Postoji mnogo razloga i načina da podržimo Danas. Jedan je da postanemo članovi Kluba čitalaca Danasa.