Stefanović: Korać slobodan čovek u ovom trenutku, policiju boli kad se uhapšeni puste

Ostavite komentar


    1. Ajmo botovska pukovnijo, nagrnite na komentatorluk kao snosovski skakavci na funkcije. Bunker vam je poslao instrukcije samo kuvajte mukice.

  1. Branice se sa slobode da sakupi dovoljno novca i plati sebi oslobadjajucu presudu.Tu je velika greska pravosudja, i onaj ko ga je oslobodio treba da odgovara.

    1. Daa, Milice, mozes li to da zamislis, strasno. A zamisli jos, covek ukaze na pljacku drzavne firme i oni umesto da uhapse prave krivce oni uhapse coveka koji je ukazao na to

    2. Sasvim je normalno…. u pravnim drzavama sudije su kompetentne i zaduzene za proveravanje postojecih dokaza a ne „naj bolji student “ prava ( 6 god .studiranja na fakultetu u trajanju 4 god. ) ili ovaj Nebojsa iz Bg. -a koji je jedva ima srednje obrazovanje
      Providno skretanje paznje sa “ gorucih svakodnevnih “ problema ….znate vec kojih …

  2. Policija nije ništa kriva ona je radila sve po Zakonu. Kriv je tužilac koji je ovo uradio tj pustio lice koje je težak kriminalac.

    1. Ma boli nebojsu iz Beograda ono malo mozga sto ima!
      Kako novce tatine sacuvati?!?!

    2. Legendo eto te opet, policija u istraznom postupku nije skupila nikave dokaze, hapsenje je sprovela na bazi misljenja predsednika. Pa sasvim normalno i ovaj covek nije u zatvoru. Medjutim efikasnost policije je u drugim slucajevima, Obradovic- Krusik, Malcanski Berberin,rusenje u Savamaloj, Jovanjica. Sa kulenom jel da?

    3. Ajde sad da svi budemo sudije. Naprednjaci su navikli da tuže i da sude. Da ima pravog sudstva kod nas Vi i vaš nadređeni bili bi odavno u istraživačkom postupku.

  3. Previše neozbiljno su shvatili ovaj slučaj sa Koraćem. Sud je morao biti strožiji.

  4. Crnogorski kriminalci su najveće zlo za Srbiju. Infiltrirali su se u sve institucije i već decenijama vladaju Srbijom. Najveća opasnost za kriminalce je Vučić, pa zato vode kampanju protiv njega, optužujući ga po sistemu „držte lopova“. Šupljoglavi mrzitelji su progutali udicu mržnje i nikako to ne shvataju.

    1. eks, eks? Znaaaaam!
      Jovanjicki ekser na eks.
      Dovoljno, uz sendvic vrhovne sendvicarke marihe, da postanes supljoglavi mrzitelj.

  5. Kakvi sarlatani pa sjajno. Pa ljudi bliski vlasti za ubistva dobijaju nanogice,bas ce vlast nekog svog dilercica da strpa u zatvor. Smejurija.

  6. Vidim da su komentatori upućeni u rad policije, tužilaštva i sudstva kao predsednik u svoja ustavna ovlašćenja i broj poginulih perača prozora u Americi. Smehotresna olimpijada. Da je policija prvo odradila svoj posao kako treba sve bi bilo u redu. Na stranu to čime se bavi i šta izgovara novinar u pokušaju, nikada pravnik i nikada vođa navijača.

    1. Nina i Maja Majic su botkinje verzija 8.0! Kratko, a fake.
      Beta test u toku!

  7. Sudije su donele veliku gresku sto su oslobodile Filipa Koraca sto ce vreme i pokazati.

  8. Ministar ocigledno ne razume funkciju tuzilastva, u odnosu na istraznu funkciju policije. Vec racuna da je dovoljno reci da je neko kriv isto kao i u partiji u kojoj se nalazi.

  9. Najgora ponuda građanima ste vi mali radikalčići, a najveći prevaranti u Srpskoj istoriji. Afera za aferom prevara i laž su vam nabolje odlike, kriminal i korupcija kod vas cveta. Vaš prvorođeni je kao vegeta, meša se i gde treba i gde ne treba.

  10. Svedoci smo vise puta propusta tuzilastva kao i pravosudja opste.Mislim da bi rukovostvo trebalo ozbiljno da se pozabave sa tim i da ozbiljne reforme obave.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.