Stefanović: Ljudski život važniji od rušenja

Ministar umutrašnjih poslova izjavio je da je ponovo ocenjeno da bi u slučaja rušenja nelegalnog objekta Muamera Zukorlića moglo doći do ugrožavanja javnog reda i mira u većem obimu

Ostavite komentar


  1. Nikakav objekan nije vazniji od ljudskog zivota,od mira u zemlji.Sigurna sam da ce drzava naci adekvatan nacin da resi ovo pitanje.

  2. Ma Stefanovic niti bilo ko drugi ne terba da odgovaraj una prozivke Jankovica i njemu slicne bagre. POkazali su ti ko su i koliko vrede. Samo poksuavaju da unesu nemir medju gradjane. Zbog toga mogu da budu i kaznjeni.

  3. Samo ti doktore iritiraj narod svojim izjavama koje vređaju elementarnu inteligenciju i zdrav razum. I pripazite tvoj veliki vođa i ti da vam,kad pređete prag tolerancije (a veoma ste blizu toga),ne bi ulica i motka "odlučivala" šta je bilo u Savamali. Brzo ste zaboravili 5. oktobar 2000.godine. A onaj ko zaboravlja,istorija mu se ponavlja. Misli doktore o tome dok je vreme !

  4. Ovo je u najmanju ruku cinično! Setimo se kada je pre dve godine pred Gay pride rečeno da su bezbednosne procene da nema uslova za održavanje, da bi se potom ispostavilo da, kada je to u interesu države, ista manifestacija prošle godine bude uspešno i bez "žrtava" održana. Po istom principu uz dobre mere obezbeđenja treba "sprovesti"zakon u Novom Pazaru.

  5. Dakle milicija se unapred ogradjuje od intervencije kada bilo koja grupa napasnika koja ne postuje zakone pripreti izazivanjem haosa. Mora se nesto promeniti: to sto se uci po skolama, zakoni, ministar policije ili njegov sef.

  6. I doktor i njegov šef izvrću stvari. Ne radi se ni o kakvom sukobu pravoslavaca i muslimana kako žele da prikažu već o sukobu Zukorlića i njegove porodice sa svim građanima Pazara zbog uzurpacije gradskog trga i rugla kojeg zida već nekoliko godina.

  7. Zakon se mora poštovati ali nekada situacija nameće drugačije rešenje i postupak, ne odgovaaju nam nacionalni i verski sukobi, otpori vlasti i slično, treba mudre glave rešavati problem u Novom Pazaru.

  8. Sta bi sa covekom kojem je pozlilo u Savamaloj i koji je doziveo srcani udar i kasnije preminuo? Nisu to tri barake? Ovde je na delu sukob interesa i namestanje terena za arapske partnere. Ako su imali legalne papire za rusenje sto to nisu radili danju a ne nocu pod fantomkama?

  9. Zakon se mora poštovati ali nekada situacija nameće drugačije rešenje i postupak, ne odgovaaju nam nacionalni i verski sukobi, otpori vlasti i slično, treba mudre glave rešavati problem u Novom Pazaru.

  10. Nesica ovde samo prenosi reci svoga gospodara. A gospodar naravno vlada pomocu straha i haosa. Kao svaki iskusni manipulator menja pitanje nelegalne gradnje i predacuje na nacionalne i verske teme. Ne radi se vise o hostapleru koji zida na divlje, nego je to vrli verski vodja koji ima podrsku visih sila i u to ne treba dirati. Nece jes dugo Vucic i banda oko njega! Manipulisu, pune svoje dzepove i misle da je narod debilan kao Nesa, a da ce oni vladati jos 50 godina. Nece jos dugo! Kraj ove vlasti se definitivno vidi ma sta oni pricali.

  11. Svako je svestan da bi se ovakav događaj, rušenje objekta, makar i ilegalnog moglo iskoristiti za nekakav ekces i to ne od zukorlića već od mnogih drugih strana kojima je za cilj izazivanje nereda ili verske netrpeljivosti. Pri tom bi svi činili da izgleda ili kao delo Zukorlića ili kao prekomerna upotreba sile od strane države. Zato je ovo do sada najbolje i najmirnije rešenje. Možda bi kroz neke pregovore Zukorlić i sam trebao da ukloni objekat.

  12. Vučić da pozove one sa fantomkama da sruše na brzinu i tako sacuva ljudske živote.Posle samo pustomo tužilaštvu da ne radi svoj posao A da, ne znamo ko su.

  13. Aha! Dakle skupim dovoljno ljudi i naoruzam ih toliko da bi intervencija policija znacila ugrozavanje zivota i onda mogu da radim sta hocu? Kod navijaca to moze. Oni su rusili u Savamali i nikome nista. Mozda tu ekipu da posaljete u Novi Pazar nocu?? Jedno ste u pravu. To nije jedina nelegalna gradnja u Srbiji, ali kad ce poceti da se primenjuju zakoni?? Za dve godine?

  14. Pa u pravu je. A moze se neko povrediti ili cak stradati i tokom rusenja, ili stati na kabal sa strujom! O tome niste razmisljali vi strani placenici koji mrzite sto Srbija postaje ekonomski tigar i vrtoglavi uspeh na duing listi! (Mrzi me da kucam o bdp-u i ostalom, ali razumeli smo se:)

  15. Ce que la comédie, dali ovo grđani Srbije vide, gledaju? Ovo koprcanje ovih lažljivih patriota, hrabrih da na svakom mestu učine sve za tu državicu! Do juče sto muslimana za jednog Srbina a danas klečanje pred muftijom, poslanikom na lisi Srbija pobeđuje AV! I gle čuda, nećemo da rušimo bespravno podignut objekat dok u Srbiji traje legalizacija a zakonom zabranjena dalja bespravna gradnja jer je građevinsku dozvolu moguće dobiti za 24 dana, ZM! Šta ovo znači za hrabrog predsednika vlade AV i njegovog žbira, Nebojšu iz Bga koji se često slika sa policajskom silom? Ili možda svitom koja izgleda ima ulogu ko švajcarska garda u Vatikanu? I sada vam je kriv ombudsman. kao onaj ko donosi istinu među lažove!

  16. Ti si jedan običan balavac,ne dozreo,ne vaspitan,ne obrazovan,došao na mesto ministra po partiskoj liniji za koje ne zaslužuješ da tu budeš,jer neznaš da obavljaš tu funkciju,ovamo rušite noću a ovamo nemožete ni da sprečite gradnju ni danju ni noću,koga vi blefirate i pokušavate da obmanjujete.

  17. Sram te bilo Stefanoviću, puj, sram te bilo državo Srbijo, jadna li si kad ne možeš da obuzdaš jednog ulatranacionalistu (u ovom slučaju islamskog) i njegovo iživljavanje nad Zakonom!!!

  18. Zasto ne istrazite gradnju sponzora Rasima Ljajica na setalistu uz samu zgradu suda,u prolazu Lucne zgrade dogradjen lokal, na kraju iste zgrade zagradjen trotoar….Zasto ne pisete nista o tom kriminalu, o dodeli milionskih sredstava iz budzeta privatnoj (gradonacelnikovoj i Rasimovoj) televiziji, sto je jedini Pescanik pomenuo.

  19. Neznam kom je stalo da rusi nesto i to prvo u sred Novog Pazara? Sad da odete od ulaza u Novi Pazar, pa do izlaza iz Novog Pazara imate preko trista bespravno izgradjenih objekata, a kolko je lokala otvoreno bespravno to sam Bog zna. O N. Pazaru pisu oni koji nikad nisu bili tamo ili su bili u prolazu. Ako rusite rusite Hasu i Husu, a ne samo Muju.

  20. The Riddler imali veće bagre od vas i vašeg vođe,najvećeg lopova i lažova.Ti si jedan od njegovih medicinskih fenomena jel ceo život živiš bez mozga.Zapamti ti i tvoji istomišljenici,posle 5 Oktobra 2000god,nikad nije došao pravi 6 Oktobar i iskreno se nadam da će doći sa zakašnjenjem ali ćete odgovarati za sve zlo kojr ste naneli narodu Srbije.Razlika je samo u tome što je onda vladala crveno -crna a sada crno – crvena banda.Smrt fašizmu i SNS banditizmu.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.