Stefanović: Na Vračaru prijavljeno 1.962 ljudi

Ostavite komentar


  1. Ova cifra nije strasna, pogotovo ako se zna da svi iz unutrasnjosti bolji zivot traze u Beogradu. Zatim, studenti koji dolaze u Beograd na studije, itd.

  2. Pa da, studenti koji dolaze u Beograd na studije i svi iz unutrašnjosti koji bolji život traže u Beogradu.

  3. Kad se uzme u obzir broj studenata koji upišu fakultete na godišnjem nivou, to je to.

  4. Od ovih botova koji pojma nemaju mi je muka. Studentri dragi moji Jovane, Hana, Djole, Mina i sve ostale cece, cace i seke, STUDENTI imaju privremeni boravak i glasaju u svojim gradovima! Ovo su ljudi koji su se u Beograd doselili i sto se vise ovaj koprca da ih nije on doveo, sve mu manje verujem.

  5. Da ovaj govori istinu nebi pricao na Pinku gde je istina zadnji put objavljena pre 6 godina.Pre 7 dana rece da je manje ljudi,danas ih je malo vise a 7 dana pre izbora nece se nigde pojavljivati sa podatcima.Sto nesto ne rece o Skodama.Nema takvih pitanja na Pinku.Lazno i napreDNO.

  6. Sto se broja prijavljenih i odjavljeih na Vracaru tice, brojka je sasvim Ok. Nista znacajno. A sto se pak protesta Vojnog i Policijskog sindikata tice, pa tu se samo kritikovala vlast,a nisu se mogli čuti nikakvi konkretni predlozi i zahtevi..

  7. Smrad botina je toliko neizdrziva da nisam uspeo da izdrzim do klonje, povratio sam vec u hodniku.

  8. Po botovskim komentarima vidi se koliko njih je bilo student u Beogradu! Baš će neki stanodavac da prijavi studenta, kako da ne!
    Sram vas bilo! I vas, i vaših prodanih duša za sendvič, i ovog vašeg "doktora" Nebojšu koji je isto tako k““o i vi što ste završili fakultet i bili studenti pa "znate" da se prijavljuju u Beogradu dobio doktorsku diplomu.
    Dosta nam vas je svih!!! Svi na izbore da se rešimo već jednom ove lažljive neobrazovane bagre koja nam upravlja životima!!!!!

  9. Neverovatna zamena teza g. Stefanovica. Podaci su bili dati g. Jankovicu direktno od opstinskih (SNS) vlasti – gde se dedose tih 15000 novih "studenata"?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.