Stefanović: Nadam se da će zlikovac dobiti najtežu moguću kaznu

Ostavite komentar


  1. Prvo da pitam… Da li su našli i Čulima?
    Drugo, obični ljudi mogu da govore šta žele, ali ministar S. ne bi smeo ovako da daje ovakve izjave jer može da se kaže da utiče na tužilaštvo i sudstvo

  2. Licno me je I sramota da komentarisem ovo sto su mu iz kabineta njegovog predsednika napisali da kaze..ovako ostrascen….Vidis se da je nacitan..doktor nauka..Odmah se to prepozna!

  3. Nemaš ti šta da se nadaš i da laprdaš, „doktore“, posebno nakon što su ga ovi tvoji specijalci lovili mesec dana u kokošarniku iza kuće. Samo ti ubuduće radi svoj posao prema zakonu i ćuti.

  4. Stefanovicu , da li znas znacenje reci obraz, cast i dostojanstvo?
    Podnesi vise ostavku i prestani da ponizavas i drzavu i policajce i Vucica.
    Uzgred sada imas Biljanu Popovic..:)

  5. A cemu se nadas kada ste ti i tvoj tata u pitanju, posto dajes sebi za pravo da dajes ovakve izjave.

    1. Ne bih reko g. ministre da ste u pravu. Stavite ovog coveka na poligraf. Gusta mu kosa u odnosu na berberina. Ili je berberin smslio lek protiv celavosti.

  6. I ja se nadam da cete Vi gospodine Lazove i Prevarantu dobiti najvecu mogucu kazni za laznu diplomu & doktorat….

    1. Predlazem da u buduce policija na reverima nosi sliku Baka Svetlane Cekic kao sposobne zene , a moze i na avione koji izvoze oruzj, bice uspeha za pojedince a Drzava je tako i tako ne vazna.

    2. Negde sam već pročitala komentar kao, šta bi bilo da su u pitanju teroristi, ne daj Bože? Kako bi nas ova naša policija sa sve specijalcima odbranila, kada nisu mogli toliko vremena da pronađu bolesnog pedofila. U normalnoj zemlji bi ministar policije odavno dao ostavku.

  7. svako ko zgreši trebalo bi da bude kažnjen po zakonu . povratnici najtežim kaznama . isto tako bi trebalo postupati i sa onima koji npr falsifikuju diplomu fakulteta , pa im to ne bude dovoljno, nego posle toga i doktoriraju na mufte .

  8. Kakav hrabar ministar! Sada, da li je ovo pritisak na sud dok još nema ni sudskog postupka ili je dodvoravanje ljudima – biračima koji su besni na nesposobnog ministra i celu policiju koja se igrala žmurke po napuštenim selima 17 dana. Ministre, bolje je da date ostavku jer ste apsolutno nesposobni za posao za koji vas plaćamo a naknadno utvrdiiti odgovornost suda i peihologa koji su opasnog manijaka pustili na slobodu.

  9. Izgleda da se ministar malo zaneo pa prekršio pravilo prezumpcije nevinosti.
    Doduše to je sitnica u odnosu na predsednika i svakodnevno kršenje ustava i to više puta dnevno.

    1. E da mu je to jedini greh. Njegovo elementarno neznanje je samo sitnica, tu je falsifikovanje diplome, lažni doktorat, trgovina uticajem u slučaju Krušik, zloupotreba službenog položaja u više slučajeva, nečinjenje kada su kriminalne rabote Sns-sekte u pitanju, i još mnogo… mnogo toga… Pitanje za vas gospodine ministre, koliko strogo treba vas kazniti za vaša nepočinstva!?

    2. Ovaj slinavi klovn ima toliku specificnu tezinu da kada bi ga pustio sa Beogradjanke, potrebno mu je sedam dana da aterira?

  10. E da mu je to jedini greh. Njegovo elementarno neznanje je samo sitnica, tu je falsifikovanje diplome, lažni doktorat, trgovina uticajem u slučaju Krušik, zloupotreba službenog položaja u više slučajeva, nečinjenje kada su kriminalne rabote Sns-sekte u pitanju, i još mnogo… mnogo toga… Pitanje za vas gospodine ministre, koliko strogo treba vas kazniti za vaša nepočinstva!?

  11. Kakav recnik ovaj „diplomac“ koristi kao da su ga skolovali za vreme Staljina. Jedinosu oni koristili rec „zlikovac“ za politicke protivnike. Takodje je upotrebio i rec „monstruozan“. Koliko sam iz vesti saznao ovaj „zlikovac“ nije nikoga ubio a po nasim zakonima ce mu dosuditi mozda 2 do 3 godine zatvora ako bude proglasen krivim.

  12. kad teškog psihičkog bolesnika nazivaš zlikovcem!?-Niste ga lečili,treba da odgovarate vi i sns lupatori!

  13. Doktore lažni,na sav ovaj trošak red je da tetka Svetlani i čika Peri uplatite jedno dvadeset dana banjsko lečenje i odmor na bazi punog pansiona.

  14. Protivzakonito je prejudicirati odluku suda, ministre doktore nauka bez fakulteta. Ako ga osude kao Pahomija ili neke druge, eto njega opet.

  15. I mi se nadamo za Branka i njegovog sina Nebojsu, da ce dobiti najvece moguce kazne.

  16. Bila idealna prilika da ga stigne odgovarajuca kazna prilikom hapsenja….ali ni to ne umeju da odrade kako treba, prava nazadna organizacija

  17. Ako ovaj čovek na slici iam i najmanju sličnost sa onim slikama koje su objavljene u perodu potrage za krivcem ne može odgovarati . Može biti samo kažnjen za javno prevaru i lažno predstavljanje . Sličnosti ta dva lica apsolutno nema o čemu govore mnogi detalji. Zna li ministar o kome se u suštini radi, možda onda nije ozloglašeni berberin već sasvim neki drugi čovek te u tom smislu dati celovito objašnjenje javnosti kao i da država uputi izvinjenje Malčanskom berberinu.

  18. Poštovani građani, nije uhapšen Ninoslav Jovanović, lice uhapšeno je bez imena i prezimena. Čemu služi ova očita prevara, možda samo tome da se na brz način prikrije nemoć policije da uhvati manijaka, u to ime pronađen je neki ulični šetač da se sve prikrije i zatrpa lažima po običaju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 30. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.