Stefanović: Neće biti duplih tehničkih pregleda za stara vozila

Ostavite komentar


  1. E pa ne može to tako: puj pike, ne važi… Nego lepo da se pohapse oni koji su taj zakon doneli i da im se detaljno ispita diploma i kvalifikacije pa da vidimo ko su ti koji nas svakodnevno pljačkaju kroz neke kvazinamete a sve u cilju da nas zaštite od nas samih. Da vidimo ko su ti dušebrižnici a već se zna ko su – jedan je vlasnik neke nevladine organizacije koja se krije iza reči komitet u nazivu a drugi je profesor na saobraćajnom fakultetu koji svaki suludi namet pravda nekim statistikama koje ne funkcionišu u Srbiji i uči studente svojim glupostima. Oba lika treba ukloniti iz javnog života jer Srbiji ne trebaju sluge politike i krupnog kapitala nego borci za napredak srpskog naroda.

  2. Koliko vidim, i Danas je krenuo u zaštitu lika i dela dr. Nebojše, brisanjem mog komentara koji je potpuno u skladu sa vašim pravilima. Čestitam!

    1. gigatrend, pridružujem se podršci listu Danas u svesrdnoj i nesebičnoj akciji „Megatrend štiti lik i delo Stefanović dr Nebojše“.

  3. Naši vozači da brinu o svojoj bezbednosti i da imaju ispravan automobil.Ova vest je dobra jer smanjuje troškove i ne maltretira građane.

  4. Свака част министру, ово би био озбиљан ударац на кућни буџет

  5. Сваки возач треба да брине о својој и безбедности других, а ово је права одлука јер смањује додатне трошкове

  6. Hvala Danas-u što briše moje komentare, to je veliki korak ka slobodi govora i slobodnim medijima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.