Stefanović: Nije oklopno vozilo, već kamionče

Ostavite komentar


  1. Navijači ne smetaju nikome Dr. Saliva, smetaju samo huligani koje vi kontrolišete.

  2. Kakvu vi francusku sobaricu izigravate u javnosti Dr Stefanovicu, to je za zlatnu palmu (iz Jagodine) !

  3. Al zato maketa vešala od vodovodnih cevi predstavlja smrtnu opasnost pa pohapsište ljude.
    Ministre vaša izjava je uvreda zdrave pameti

  4. Izneli ste neistinu ministre Dr Stefanovicu da je u pitanju kamionce presvuceno plastikom. U politici je danas u foto-galeriji pod naslovom proslava u oklopnom transporteru prikazano obilje fotografija oklopnog transportera sa vidljivim metalnim varovima i ofarbanog maskirnim bojama. Ako vi hocete da nas obavestite da toliku kolicinu bahatosti i bezobrazluka prema siroj javnosti u Srbiji mozete hladno da vrsite sa pozicije ministra policija upravo prikazanim simbolima zastite vase vlasti, onda ste u tome uspeli. Razumeli smo Dr Stefanovicu. Vi imate maketice tenkica i kamioncice, na usluzi navijacicima pa ako neko ima nameru da talasa, eto, neka se zna. Hajde sad dovrsite tu aferu sa Djilascicem pa onda da se lome kicmice ostalim opozicionim lidercicima koji zagovaraju bojkot izborcica.

  5. Čemu služi ta predstava? Kako to opravdavate? To je stvarno više nego žalosno. Ne postoji nijedan razlog za takvo ponašanje. Državu treba da je sramota što joj kriminalci vode spoljnu politiku. Dačić da ima imalo morala, podneo bi ostavku. Njegove usluge srbiji su suvišne.

    1. Da je Dači makar prošao pored morala, prosto ne bi bio Dači… Počelo je s teledirigovanim huliganima, red je da s njima i skonča.

  6. Lažan tenk, lažan transporter, lažna diploma. Od ove tri nabrojane stvari je samo diploma lažna, sve drugo je pravo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.