Stefanović o prisluškivanju Vučića: Očigledno da je bilo zloupotrebe ovlašćenja

Ostavite komentar


  1. A ako je predsednik povezan sa kriminalcima ? Jel tada dopustivo ili nedopustivo da policija radi svoj posao ?? Doktore.

    1. Vucic je okruzen lopovima i kriminalcima. Moze Stefanovic da prica sta zeli kriv je on za sve ovo, kao i u vezi Jovanjice i svercom oruzja. Vucic i Vulin moraju to rasvetliti

  2. Ako je to tačno što se tvrdi,ti kao resorni ministar treba da podneseš ostavku.To je najmanje što možeš da učiniš,a ne da objašnjavaš kako je došlo do „tople vode“.

  3. A kako ti genije znaš da je bilo očigledne zloupotrebe ovlaštenja kad još nije završena istraga (ako se uopšte i vodi?)? Možda si i ti dao neke snimke šefu (koje on ne da nikome!) kako bi nekoga napenalili i zamajavali javnost nekoliko dana?

  4. Poseduje „deo svojih prisluškivanih razgovora“ koje „nikad neće dati“ … Pa, čekaj, otkuda mu, ko mu ih je dao, odakle je to taj uzeo, i kako on to može da ne da, ako je to sudski dokaz kriminalne aktivnosti, što neovlašćeno prisluškivanje ssvakako jeste. Ako ga je uopšte bilo. Skloniji sam, nakon ovakve retorike, da poverujem da “prisluškivanje“ potiče iz glave njegovog savetnika Bebe Popovića. Taj se, ako me sećanje dobro služi, ut te stvari baš -baš razume.

  5. Gde je ovaj gospodin rastao? Oduvek su najviši državni funkcioneri, legalno kao jedna od mera zaštite, audio i vizuelno „nadzirani“. Druga je stvar šta neko sa tim sačuvanim „zapisima“ radi. Gospodin ovde iz nekog razloga „zamenjuje teze“. Nije niko „došao sa ulice“ ili već odakle, postavio nadzorne i prislušne uređaje i „‘ajmo igranka može da počne“. Infrastruktura je već legalno postojala, a da li je neko snimke „prodao“ dalje to je za diskusiju. Uglavnom, dečko ne zna šta priča. Ili možda vrlo dobro zna?

  6. I sad oni misle da neko pametan veruje u te baljezgarije o prisluškivanju, koje je , po njemu, „državni udar“, a za koje i On i Neško znaju više od godinu dana, samo nisu javili tužilaštvu… a da, Zaga nije bila dostupna…Jako loš film, scenario providan, režiser očajan, a protagonisti bedni samoživi diletanti.

  7. Ovaj žuti Vučić mi nije jasan,priča o nečijem kriminalu a tužilaštvo ne reaguje.Širi bezakonje-anomiju takvim pričama kao da je Srbija u pravnom haosu.Kakva je to njegova dobra vlast kad uvodi anomiju i ne može da se izbori sa kriminalom.Obećao je privatizacioni kriminal goniti i slagao.Obećao kriminalce s ulica gonit,pa ništa.Sa ovim pijanim i drogiranim sudijama i tužiocima nema borbe protiv kriminala.

  8. Stvari su izgleda jednostavne.Za vreme ministrovanja dr Stefanovica prisluskivan je Predsednik.
    Sta da ocekujemo sada kada je dr. ministar vojni?
    Tog malisu treba smeniti i procesuirati zbog mnogih radnji….

  9. Kakva je to drzava kada ne moze da zastiti predsednika ? Kako da ocekujemo da ce stititi narod ?

  10. Predlozila bih da procitaju jos jednom pricu o vuku i cobaninu. Dosadili svima sa raznorazim pricama o ugrozenosti presednika.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.