Stefanović: Obračun narko dilera

Ostavite komentar


  1. Patriote povodom ove vesti pametuju (sole nam i dalje pamet, eno sinoć na RTS zapenio Lazanski…treba i dalje ratovati…znaši potpuno šizofreno društvo…drže Srbiju u ratnom okovu 30 godina a onda se čude otkud ovakve eksplozije…a pogledajte filmski program za tih 30 godina RTS i pinka i & pa non stop eksplozije i krv do kolena…) evo ja im odgovaram:
    Vi ste to zajedno stvorili…podržavali ste samoubilačke ratove…a posle umesto da se 2000. na ratove stavi tačka, nastavljenu su ratovi u rukavicama, truciranje susedima i zapadu, zemlju su nastavila da vode "ratne" lažne patrijote (u svoje redove primaju samo ratni lobi i sega-mega-pink stručnjake) svi ostali (velika većina) su ne-patriote (oće ljudi da žive kao u Švajcarskoj….) pa gde to ima, ima da se živi kao u Kolumbiji i Moskvi….nevalja vam zapadno građansko društvo…e pa to je to!

  2. Kao u slučaju Beko:"To su bili neki amateri,brzo će biti uhvaćeni!"-I tako, godinu dana!

  3. Cinicno je od Stefanovica da izjavljuje kako se kriminal smanjuje ne potkrepivsi to ni jednom neutralnom statistikom. To se nece smanjivati time sto ce on to da tvrdi! Stopa policijskih resavanja kriminalnih radnji i konacno sankcionisanje u pravosudu govori o efikasnosti drzave. A tu su jednocifreni procenti u pitanju!

  4. Pa ko reče onomad,da je izrodio Eliot Nesa,kad ono Neša,analitičar kriminala…!!!???Jedva čekam novu Belu knjigu srpske policije!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.