Policija dosad pisala oko 500 krivičnih prijava za kršenje mera

Ostavite komentar


  1. Kolega vozač iz Kovina trenutno je u samoizolaciji – pre ,20 dana vratio se sa Kosova a 7 dana nakon povratka stavili ga sa porodicom u kucnu izolaciju. Sada i ostale vozaçe izoluju, samo koliko je sistem van funkcije vidimo i po tome sto prodje sedmica dok se sete da preduzmu mere. Javasluk sa svih strana.

  2. Svakako da nisam za kažnjavanje naših građana, ali se moramo odgovorno ponašati za vreme ove pandemije.

  3. Nema veće kazne nego nekoga udariti po džepu, ali to je samo greška ovih počinioca prekršaja u vreme vanrednog stanja.

  4. Potrebne su nam oštre policijske mere, kako bi smo spasili živote. Nažalost mnosi su olako shvatili policijski čas, i krajnje je vreme da ih kazne opomenu da ipak ostanu kod kuće.

  5. Država je i previše tolerisala pojdince koji se nisu pridržavali mera i kućnog pritvora. Vreme je da se takvi uzmu upamet i da u buduće malo više razmisle.

  6. Kada su uvedene stroge mere s obzirom na epidemiju koja se znatno širi i krajnje je ozbiljna, mere su da bi se postovale. Najavljena su kazne, ali ih verovatno nekolicina nije shvatila ozbiljno!

  7. Kada je ugrozeno zdravlje toliko ljudi , od kljucnog je znacaja pridrzavanje svih mera prevencije. One neoodgovorne, bahate i nedisciplinovane bi trebalo najstrozije kazniti.

  8. Svako ko se ne pridrzava mera predostroznosti mora i treba biti kaznjem.

  9. Eto, svi koji imaju mizerne prihode ili su bez prihoda imaju šansu da obezbede sebi višegodišnji krov nad glavom i tri obroka dnevno!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.