Stefanović: Radi se na uvođenju obaveznog vojnog roka u Srbiji

Ostavite komentar


  1. Generalštab hoće. Pa normalno, besplatna radna snaga i mogućnost lečenja kompleksa je sveprisutna. Jedino dobro kod mogućeg vojnog roka je još veća bežanija iz države. To će fino da se odrazi i na prirodni priraštaj. Manje srpčića za buduće vojne rokove.

  2. Treba li vam ponovo topovsko meso za ostvarenje „srpskog sveta“?! Repriza posle trideset godina?!

  3. Na svakih nekoliko meseci oni najavljuju, razmatraju, pripremaju uvođenje vojnog roka. Narod onda priča o tome, a stvarno značajni događaji promaknu ispod radara. Tako se mediji ne bave razgovorom Vučića i Merkelove, već se raspreda o roku za koji nema para i neće biti uveden. Čak i same izjave pokazuju kontradiktornost. Hoće da uvedu vojni rok, ali tek treba da vide imaju li dovoljno kasarni, a ne znaju ni kada će da vrate rok ako posle široke narodne debate odluče da ga vrate… ipak ne bi paušalno…

  4. @Nemanja
    Svaka ti je na mestu. Nadam se da ce odustati od ove sulude ideje i ostaviti mlade na miru.

  5. Puna podrška ideji ponovnog uvođenja vojnog roka. Siguran sam da bi i na referendumu, preko 70% bilo za.

  6. Da smo ozbiljna zemlja poput Austrije ili Finske, bio bih apsolutno za. Ali još me muče sećanja na devedesete. Krv nije voda.

  7. bezite mladi i pametni da vas glupavi nebi maltretirali u vojsci koja ne sluzi nicemu

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.