Stefanović: Rešićemo Savamalu, ali ne znam kada

Ostavite komentar


  1. Savamala je kompleksan slucaj kome se mora pristupiti pazljivo, ali sam siguran da ce nase sluzbe voditi istragu u pravom smeru i otkriti pocinioce. Nakon toga, sve ostaje na tuzilastvu.

  2. Bole me briga za Savamalu, nek se reše prvo slučajevi nestalih iz rata na Kosovu i Metohiji. Nešto ne videh da su se oko toga toliko cimale razni likovi koji sada trućaju i forsiraju ovu priču.

  3. NEBRIGAJTE,REŠIĆE TO NEKI DRUGI UMESTO OVAKVIH,,SPASILACA NACIJE I ,,DANONOČNOG,,RADA,,ZA ,,INTERESE,,NARODA,ZA ZA TILI ČAS,BAŠ ONAKO KAKO STE FANTOMAŠKI SRUŠILI PA ČAK I IZAZVALI SMRT JEDNOG SASVIM,,SLUČAJNO,,PREPLAŠENOG ČOVEKA, NELJUDI LI JEDNI NESREČNE NAM ZEMLJE.,nAĐITE NAVREMAKOĆE DAVAM ČUVA KUTIJE I ONE SIKLNEKVAKE ZA SVAKI SLUČAJ, NEĆEBVIŠE BITI,,NENAĐENIHDĆŽAKOVA NI N,,NESTALIH,,APROKSIMATIVNO,,50000O GLASOVA,,ZAVAŠU,,POBEDU,POSLE STIROPORSKOG BDENIJA,VOJVODE OD BAJČETINU,,.REPETICIJA,IZBORNE KRAĐE,98 NEMA ŠANSE DA VAM SE DOPUSTI,,A I RIK ĆE MALO NEŽE DA NAUČI KAKO SE,,BROJE GLASOVI.PA DA SU VAM NA RASPOLAGANJU SVI,,UBEĐIVAČI,, NA ,,TERENIMA,,.

  4. Taj slucaj se mora razresiti jer razne price kruze oko tog dogadaja.Mada i kada bude resen opet ce biti nezadovoljnih i pametnih kojima je najlakse da smisljaju teorije zavere oko svega.

  5. Savamala je projekat Zapada i opozicije. isti scenario kao 5 oktobra, vlast ni po cenu minusa ne sme da prizna da su ambasadori autori svega i da su oni postavljali od 5 okrobra vlade Srbije.

  6. Ja znam kad ce se resiti slucaj Savamala: kad ti i tvoj sef odete sa vlasti. Pre toga nema sanse.

  7. Paradoks:Sve žene političara vlade,znaju ko je i kakav i u Savamali bio!

  8. Rešiće se tek sa promenom vlasti, Ova je suviše bahata da bi priznala svoje greške. Samo bahatost se brzo kao bumerang vraća .

  9. Подсећа ме на јунаке стрипова о Мирку и Славку,али овако без шлема, не знам да ли зна немачки!

Ostavite komentar


Društvo

Učenik koji je pao kroz prozor škole stabilno ali sa teškim povredama 10

Učenik koji je pao kroz prozor škole stabilno ali sa teškim povredama

Učenik četvrtog razreda beogradske Osnovne škole "Banović Strahinja" koji je pao kroz prozor škole, stabilno je, ali su povrede teške i njegovo stanje se i dalje prati, rekla je danas FoNetu direktorka te škole Tatjana Vasović Novosel i dodala da se detaljno ispituju okolnosti pod kojima se desila nesreća, a očekuje se i prosvetna inspekcija.

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.