Stefanović tuži samo zbog Savamale, ne i zbog doktorata

Ukoliko presude budu pravosnažne, ministar policije bi od tužbi protiv dva medija mogao da inkasira 450.000 dinara

Ostavite komentar


    1. A, on i svi ostali uvažavaju i zarezuju „kritičku reč“ kao lanjski sneg. Manite se, aman, ogoljene demagogije i prodavanja magle. Zaboga, pa nismo, baš, svi toliko glupi kako oni misle, nismo sisali vesla i nije nam svraka popila mozak pa ćemo da gutamo fazone i fore koje nam se serviraju. A, naši sudovi,……….hah,…..treba li trošiti reči? Ali dobro, narod je davno rekao da „ničija nije gorela do zore“ pa neka se, svi zajedno, dobrano zamisle šta rade.

    2. Našeg ministra policije je nemoguće uvrediti, za njega je kompliment SVE što mu se kaže…

      1. Bravo za komentar! Dokazani falsifikator i lopov koji je pored ostalog pokrao tuđe radove (šta mu otac radi, da ne trošim reči), ostaje što je i bio-lopov, a takvi pre ili kasnije završe u ćorci.

  1. Posle odluke Vrhovnog kasacionog suda, glavni urednik NIN-a Milan Ćulibrk rekao je za Danas da će slučaj najverovatnije završiti pred Evropskim sudom za ljudska prava u Strazburu.

  2. Ministar policije će morati u bajbok zbog Savamale, ali tek kada se promeni vlast i u Srbiji konačno zavlada demokratija. Ministar Stefanović mora biti toga svestan. Imamo dovoljno kriminalaca, ne moraju nam to biti i političari, koji su dužni da se protiv njih bore, a ne da kriminalizuju sopstveno radno mesto na koje su izabrani.

  3. Nebojša iz Beograda nije se osetio uvređenim kada ga je AV spomenuo kao „kompletnog idiota“, jer te reči su za njega pohvala.
    Da li Nebojša iz Beograda zna gde će biti, kada sudstvo postane nezavisno?

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.