Stefanović: Uhapšeni visoki funkcioner UKP pod nadzorom

Ostavite komentar


  1. On je prikriveno radio za zapad pa ste ga neutralisali, a ti i Vucic otvoreno radite za istok!? Kako drugacije objasniti dolazak na crvenom tepihu glavnog ruskog obavestajca u Srbiju!? Mislite, to je normalno biti otirac stranoj spijunskoj sili, sta!? Bogami, radovacemo se kada vas budu hapsili!

  2. Ta ružna praksa da strane obaveštajne službe u Srbiji rade na način koji nije oficijalan i ne predstavlja saradnju u borbi protiv organizovanog kriminala, konačno mora da se prekine. Srbija je suverena država i na tome će istrajati.

  3. Odgovor zapada na ove špijunske igre Dragog Velikog Vođe je odmah stigao sa Kosova kome pored svega treba da platimo I ratnu štetu! Ukrajinski scenario je tu, sad je samo pitanje, da li ćemo krenuti putem Ukrajine?

  4. @scoby
    Znamo koja je stranka u Srbiji prizeljkivala ukrajinski scenario , tako da razumem u cije interese pises .Samo , koliko znam glavni kuvar te kuhinje sada pise neki udzbenik …

  5. Sad su na redu tužilaštvo i sud. Nadajmo se da će, ukoliko postoje dokazi, dobiti adekvatnu kazu. Ne mogu da praštam bilo kom ko izdaje svoju zemlju, ne sme to da uradi ni država.

  6. @kolin firt
    Samo da podsetim kako je krenuo sukob u Ukrajini. Premijer koji je pobedio na izborima zahvaljujuci prici o evrointegracijama, iznenada je pozeleo da postane ruski gubernator…

  7. Unutrašnja kontrola MUP-a i obaveštajne i kontraobaveštajne službe moraju utvrditi izvor izdaje i kome su podaci prodavani.

  8. Kakvim nadzorom izgleda da nesmeju da ga uhapse , a za vreme Tita takvi su se slali na Goli otok i svi slicni njemu , zato smo bili cenjeni tada i uvazavani….!!!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Tatjana Mandić Rigonat, pozorišna rediteljka

U ovoj medijskoj prašumi dezinformacija, poluinformacija, laži i propagande u kojoj živimo, Danas je list koji piše u našem interesu, interesu građana.