Stefanović: Uhapšeno 30 osoba zbog prodaje narkotika

Ostavite komentar


  1. Drzava je pocela ozbiljno da se obracunava sa organizovanim kriminalom. Veoma mi je drago zbog toga.

  2. Svaka cast za ovu akciju. Srbija mora da se resi ovih kriminalnih grupa i organizacija. Saradnja sa Evropom nam moze samo pomoci u tome.

  3. Velika podrška ovoj akciji. Naša deca treba da žive u sigurnom okruženju bez organizovanih kriminalnih grupa.

  4. Naša policija svakim danom pokazuje svoju stručnost i ozbiljan rad na suzbijanju svih oblika kriminala.

  5. Svaka čast za našu policiju, samo u Srbiji treba da dođe još neki Cunami da sve kriminalce, vođe navijača i ostali ološ odnese u zatvor.

  6. Policija je ozbiljno posvećena borbi protiv kriminala, nadam se da će uhapšeni dobiti stroge kazne.

  7. Još jedna ozbiljna akcija je uspešno sprovedena, policija dobro radi svoj posao i bori se protiv svih vrsta kriminala.

  8. Narkotici su ogroman svetski problem. Pozdravljam svaku akciju čiji rezultat je sklonio barem mali deo tog zla sa ulica i naše dece

  9. Treba sprovoditi što češće ovakve akcije da bi se kriminal suzbijao što je više moguće. Narko dilerima je mesto u zatvoru.

  10. Ovaj moj imenjak, koga zovu Nesa od Beograda, zbog čega se ni malo ne ponosim, čak se i stidim, "pohapsi" sve po Srbiji. Ko će njega uhapsiti zbog njegovog udela u fantomskom napadu u Beogradu na vodi?

  11. Sve pohvale policiji i ministru Stefanoviću. Odlično obavljate svoj posao, i budite još bolji.

  12. Podržavam hapšenja kriminalaca i za to nisam opozicija, njima je mesto iza brava , dilere posebno, truju nam omladinu, mnogi su sada u manjim sredinama gde ih policija ne dira.

  13. Svaka čast na hapšenju tih ubica omladine! To su najizopačeniji umovi koji deci prodaju drogu!

  14. Zgražavam se od činjenice da postoje dileri droge koji planski nastoje da unište mlade! Užas! Sve te narkodilere u zatvor i nikada više na slobodu!

  15. konacno da vidimo da s ejedna vlast odlucno bori protiv dilera i ostalih kriminalaca u Srbiji.

  16. Ovo je veliki udar na narko mafiju, verujem da ce se sprovesti jos mnogo akcija u borbi protiv iste.

  17. Ozbiljan udarac koji ce ih poremetiti.Policija je odlicna u svom poslu i samo tako neka nastave.

  18. Kriminal mora da se suzbije i iskoreni sto je vise moguce,policija se maksimalno trudi da to i uradi.Bravo.

  19. Pre neki dan su se neki sprdali sa onim hapsenjem , bas me zanima sta ce doticni sad reci , da li ce ismevati saradnju sa nemackom policijom?Policija suzbija dilere nikad efikasnije!

  20. Tako se to radi kad postoji jasna zelja za suzbijanjem necega sto unistava toliko nase mladezi.

  21. Još 2012. godine u predizbornim obećanjima SNS je obećala bespoštednu borbu sa kriminalom, korupcijom i narko bosovima, i nakon dolaska na vlast krenulo se u sprovođenje datog obećanja. Sada je ta bobra još veća i žešća a čini mi se da se ide na postizanje potpunog iskorenjivanja kriminala svake vrste.

  22. Склањање дроге са српских простора је conditio sine qua non за здравље младих и нашу будућност. Разумљиво је што се не наводе имена 30 особа, јер је то у интересу истраге, али је сасвим неприхватљиво што се не наводе имена места где се налазе тих 107 лабораторија и што се не наводи које су синтетичке дроге ту произвођене и какве последице оне остављају код људи којима су даване и постоји ли евентуална умешаност службених лица у читаву ову работу са дрогом.

  23. Saradnja svih zemalja u suzubijanju kriminala bilo koje vrste, a posebno trgovini narkoticima, rezultira uspehom kao što se to pokazalo i u ovoj akciji.

  24. Sjajne vesti! Suzbijanje narkomanije tece planiranim tokom i nas MUP svoj posao obavlja na visokom nivou. Samo neka tako i nastave!

  25. Nas MUP je zasluzio sve pohvale na svoj racun. Rade ozbiljno i profesionalno i to je ono sto naseg ministra Stefanovica izdvaja od svih ostalih ministara koji su vodili MUP pre njega. Samo neka tako i nastavi.

  26. Svi koji su krivi treba da odgovaraju za svoje postupka. Srbija je zaslužila da bude jaka i stabilna a samo kroz borbu protiv kriminala i korupcije može da se izvuče iz teške krize. Drago mi da je Nebojša stefanović uspostavio dobre odnose sa policijskim službama država EU i da je ostvario punu saradnju. Ne može Srbija kao mala i slaba država da se izbori sa narko klanovima i potrebni su joj partneri.

  27. Naravno da je obicnom coveku-gradjaninu lakse kada cuje za akcije obracuna sa kriminalom,jer bezbedna drzava je ono cemu stremi svako civilizovano drustvo.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Vidojković, pisac

Danas su jedine normalne dnevne novine u zemlji. Kad bih čitao nešto drugo potpuno bih poludeo.