Stefanović: Zlonamerne tvrdnje Saše Jankovića

Ostavite komentar


  1. Pa,dobro Stefanovicu,koju to statisticku metodu korisstis? Mozda je manje glasaca,ali je to posledica starosne strukture na ovim opstinaama,gde je prirodni odliv ljudi veliki. Gde je podataka o broju novoprijavljenih? Sad sam ubedjena da dr stefaanovic zaista ima lazni doktorat,jer je metodologija osnov svakog ozbiljnog naucnog rada.

  2. Dakle, ““doktor““ Stefanovic izgleda da zaista zivi u pozadini Aleksandra Vucica! Ajmo, malo izadji i nadisi se cistog vazduha, mozda ti i mozak proradi?

  3. Savamala je nepobitan dokaz da je Neša kriminalac
    .Ko Nešu i Vučića smatra valjanim ljudima treba da se leči!

  4. To nakazce i drugi dozivljavaju ministrom i on sam uzivio se najstrasnije u tu nesrecu. A ja ne mogu sebe toliko da lazem, varam i mucim, za mene on je svoja strasna nesreca, dao je dostojanstvo coveka, laze, slihta se, dodvorava… i brate na kraju mi zao coveka, sta sve uradi a nije morao, da je samo mogao sebe da prihvati takvog jadnog kakav jeste. Mocan si jado kad se vecem nesavijes a manje postujes, suprotno od onog sta radis

  5. To sa selidbama po gradovima kada idu izbori je Milo Đukanović doktorirao! Dobro prepisujete.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 1. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.