Stigla voda do krda krava i konja na Suvoj planini, preko hiljadu grla bilo na granici izdržljivosti

Ostavite komentar


  1. Ovde je bio problem komunikacije. Posto stocari znaju da izvor svake godine presusuje, su trebali da imaju rezervni plan u slucaju da im se cisterna pokvari ali ocigledno nisu, vec su digli uzbunu i paniku. Ko ce drugi da misli o njihovoj stoci nego oni.

  2. Више оваквих дела и планета би могла постати рајско место, за разлуику од овог пакла и свињца којег су углавном зхападњаци направили.

  3. Trebalo bi zabraniti flasiranje vode na izvorima….i jos da se ta voda dodatno izvozi…prekomernim uzimanjem ogromnih količina vode prazne se podzemni vodeni depoi enormnom brzinom….

  4. Bravo! A verovatno je greška. Napisano je da je dnevno, po 10 puta, dovoženo 3,5 l vode

  5. Svim ljudima,životinjama obezbediti minimum dostojanstva u opstanku i životu,bilo gde i odmah.Iskopati bunare o trošku naroda i da ima vode svuda!!!

  6. Ovo obecanje za bunar je uobicajeni srpski folklor.
    Secam se jedne slovenacke uzrecice za nas srbe, jos dok smo bili u Jugi, Nikoli -nic.
    Naime u tadasnjoj Olimpiji bio je jedan fudbaler Nikolic a uvek je svojim igrama nerviro gledaoce da su mu skandirali Nikoli nic.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 14. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Antonela Riha, novinarka

I pre nego što sam se učlanila u Klub čitalaca Danasa kupovala sam jedino Danas.