Stigle prve preporuke Radne grupe za kovid: Obavezno nošenje maski u svim zdravstvenim ustanovama

Ostavite komentar


  1. Smučili ste se više ljudima sa tim krpama koje dokazano ničemu ne služe. Samo još glupi veruju da je medicina ono što je nekad bila.

  2. Jeeeel
    Sta je bilo miševi, dobili ste direktive odozgo i ne smete da pitate zašto…..
    E pa neće da može, srećom naš srpski narod neposlušan
    Dole maske !!!

  3. Nesto ne ide vam „Kontraofanziva“ u Ukrainu pa hajmo sad da resetiramo pricu u Koronu?

  4. Sta je to „radna grupa“, sa kojim pravom oni nekome nesto odredjuju? Ovo je sada neki domaci izum? Hajde da ovo malo pobunjenog narodam dodatno zastrasimo?

  5. Neverovatno! Posle toliko naučnih radova koji su izašli u prestižnim medicinskim časopisima gde je dokazano (ono što je svaki zdrav razum već znao!) da maske ne mogu da zaštite od virusa, ponovo se kreće u ludilo! Ovo nema veze sa virusom, već sa kontrolom i skorijim slomom Ukrajinskog fronta, za koji se mora napraviti neka pokrivalica!

  6. Evo ovako, ceo dan u Nemačkoj tresti na vestima ova ista priča, pripremaju nas ponovo za novu torturu i ispiranje mozga! Niko živ nema coronu ovde niti u Srbiji, možete sve proveriti! Ova ista priča se večeras plasirala u celoj Evropi. Sve je ovo smišljeno i dugo planirano, samo ovog puta, ljudi, ne nasedajte!

  7. Ljudi su žrtve botova koji su im napunili glave da su maske slabe a vakcine štetne. Da su maske slabe svi doktori bi odavno pomrli, a nešto ne vidim da je narod u Evropi imao problema sa vakcinama. Istina je drugačija. Zbog ovakvih nebuloza Srbija ima najveći višak smrtnosti u svetu od Covid-19 zajedno sa Bugarima i Rusima.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.