Stiglo još pola miliona doza kineske vakcine, ugovoreno 13 miliona doza (VIDEO)

Ostavite komentar


  1. Pa ako si išao sam i mimo protokola, što si to uopšte objavljivao ?
    Eto vidiš kako jedan mali potez otkriva sve o tebi, tvom karakteru i poštenju.

  2. Auuu, još 13 miliona!!! Pa, mi izgleda hoćemo da vakcinišemo ceo Balkan!!!???

  3. avion nije nas već je iznajmljen od indijske avio kompanije jet airlines koja je bankrotirala. inače ova kompanija bila je strateški partner etihada isto kao i air serbia

    1. A, baš nam je LEP avion, kao novogodišnja jelka i isisan i po repu i po trupu ćiriličnim reklamama na srpskom, tako da je prepoznatljiv u letu na 5 km. Za identifikaciju nije potreban ni radar, ni identifikator! Grandiozno, monumentalno, ekstravagandno, svetski! NIKO nema takav avion!!!

  4. Тринаест милиона вакцина на 4-5 милиона невакцинисаних. Колику ли је провизију узео на тај износ?

  5. Seo u „Škodu“, pravac aerodrom.. jesu li ga službenici prepoznali (retko se viđa njegova faca, a i sigurno je, po običaju, nosio masku)? Dobro da nisu Fajzerove vakcine, „Škoda“ ne može da o’ladi na -70 C…

  6. Otvorio sam da čujem ono što je obećao da ćemo saznati do četvrtak, (danas je subota), ali ne samo mi, nego i ceo sveto, o kriminalcima koje pohapsio i tako dalje i tako dalje….

  7. To da jeVucic velikodusno ponudio gradjane Srbije za testiranje kineskim vakcinama, sto pretpostavljam te test-vakcine cini besplatnim, to nam je vec poznato.Medjutim postavlja se pitanje koga ce on da vakcinise sa tim milionima , ili je izracunao preprodaju naokolo za sica lovu, pod imenom takozvanih donacija .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelena Glušac, novinarka

Danas je važnije nego ikada braniti slobodu govora i kritičke misli. Zato čitam Danas.