Sremskomitrovački Fond „Atanasije Stojković“ za rad s talentovanom decom stipendiranje i nagrađivanje talentovanih studenata i učenika dodelio je, za školsku 2007- 2008. godinu, 11 stipendija najboljim studentima u novčanom iznosu od po deset hiljada dinara mesečno. Ovih dana na prigodnom skupu sa stipendistima su potpisani ugovori o stipendiranju.

Sremskomitrovački Fond „Atanasije Stojković“ za rad s talentovanom decom stipendiranje i nagrađivanje talentovanih studenata i učenika dodelio je, za školsku 2007- 2008. godinu, 11 stipendija najboljim studentima u novčanom iznosu od po deset hiljada dinara mesečno. Ovih dana na prigodnom skupu sa stipendistima su potpisani ugovori o stipendiranju. Stipendije su dobili studenti Milica Solarević, treća godina geografije na PMF-u u Novom Sadu (prosečna ocena 10,00), Andrijana Grujić, druga godina geografije i informatike na PMF-u u Novom Sadu (prosečna ocena 9,12), Svetlana Trifunović, druga godina matematike i informatike na PMF-u u Novom Sadu (prosečna ocena 9,12), Marko Petrović, druga godina Medicinskog fakulteta (prosečna ocena 9,43), Jasminka Pavlović, druga godina Pravnog fakulteta u Novom Sadu (prosečna ocena 9,71), Iva Miščević, druga godina Pravnog fakulteta u Novom Sadu (prosečna ocena 9,71), Ivana Solarević, treća godina Ekonomskog fakulteta u Subotici (prosečna ocena 9,67), Goran Dobrić, treća godina energetike na Elektrotehničkom fakultetu (prosek 9,58), Miloš Dugošija, treća godina elektronike na Elektrotehničkom fakultetu (prosek ocena 9,36), Biljana Bojanić, peta godine FTN u Novom Sadu (prosek 9,33) i Marijana Čupeljić, druga godina FTN u Novom Sadu (prosečna ocena 9,33).
Čestitajući dobitnicima stipendija u ime Fonda „Atanasije Stojković“ dr Nenad Lemajić, je podsetio da se na konkurs prijavilo 22 studenta, od kojih je čak 21 ispunilo visoke konkursne kriterijume, da su položeni svi ispiti iz prethodne godine studija i da omaju devetku kao najnižu prosečnu ocenu. Ovoga puta dobili su ih najbolji među najboljima. Dr Lemajić je najavio mogućnost povećanja mesečnih iznosa stipendija, kao i broja stipendista.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari