Stjepanović: Vlast prikriva ulogu Srbije u ratovima u Hrvatskoj i BiH

Ostavite komentar


  1. E pa blago nama, čovek nam dokaza da je Milosrdni anđeo stvarno bio milosrdan i da nije bilo gaženja međunarodnog prava…Strašno!

  2. Nisu Turci uspeli da nas ‘odsrbe’ vekovima, nece to uspeti ni Hrvat Stjepanovic. Bolje bi bilo da se pozabavi ustaskim spomen-plocama na ulasku u Jasenovac … da ne zaboravimo da su Mladic i Karadzic u Hagu, a njegov Pavelic je umro kao penzioner u Argentini.

    1. U redu, a zašto se mobilisalo i slalo u druge države, u Hrvatsku i BiH. Onaj koji priča kako je preživeo genocid po vašem sanja da napravi još veći i izugubi sve prijatelje na svetu kao što je slučaj sa Srbijom.

      1. Zato što je država funkcionisala i ljudio su mobilisani i slati tamo gde je država želela, država Jugosalvija.
        „Svet“ je politikom dvostrukih standarda unapred uveo i sankcije i unapred presuđivao i aktivno doveo do krvoprolića, tako da gledaš naopako stvari.
        Nije JNA sama sebe napala…

  3. Umesto da se okrenemo miru i razvoju mi i dalje pričamo o prošlostii podgrevamo stare tenzije.

  4. Pa eto, pomiriše nas. U Srbiji može nešto i da se kaže protiv srpske vojske. Sad da se kolektivno presele u, npr. Zadar, pa neka pričaju nešto protiv podizanja spomenika Tuđmanu ili neka pitaju kako se to demokratski, mioljubivo i u skladu sa EU vrednostima protera 250.000 Srba

  5. Podaci koje iznose istoričari su tačni, jer pouzdano znam da je cifra ubijenih srpskih vojnika i civila u Bratuncu naduvana, tako što je neki kvaziistoričar iz Šešeljevog okruženja popisao sve poginule od Zvornika do Sarajeva.
    U NATO bombardovanju je takođe tačan broj poginulih.
    Meni kao Srbinu je drago što naši istoričari rade korektan posao.
    I u drugim državama ima istinskih naučnika, kojima je istina najbitnija, ali nažalost nedovoljno, posebno je problematična Federacija BiH, gdje se populariše mit večne žrtve, slično je i u RS.
    Ovaj što tvrdi da je Ante Pavelić umro kao penzioner u Argentini, jednostavno ne govori istinu, ubio ga je u Španiji pripadnik DB hrvatske nacionalnosti, izvršio je atentat, kao i na Luburića.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 19. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Minja Miletić, TV novinarka

Svaki novi dan počinjem čitanjem dnevnog lista Danas.