Mečevi s Grashopersom i Bazelom, na Uhren kupu u Švajcarskoj, dali su presek igre Zvezdinih fudbalera, nedelju dana pred otvaranje nove sezone.


– Bio je to koristan turnir, mada sam ga se pribojavao, pošto je došao na sredini priprema, u trenutku kada nemamo još formiranu ekipu. Viđeno je dosta dobrih stvari, ali i grešaka. Znamo na čemu smo – kaže trener Slaviša Stojanović.

Slovenac s klupe crveno-belih video je na delu i nove veziste Nejca Pečnika i Aleksandra Kovačevića, dok je najzvučnije pojačanje Miloša Ninkovića (takođe vezista) upoznao tek na prvom beogradskom treningu posle turnira.

– Kovačević je dobro odigrao prvu utakmicu, a drugu nije završio zbog smešnog isključenja. Pečnik je polivalentan igrač, ali vidi se da mu fale utakmice. Nadam se da će stići ekipu. S Ninkovićem ću tek da pričam i onda ću odučiti gde i kako ćemo ga koristiti – objašnjava Stojanović, koji bi voleo da uprava što pre angažuje štopere i špica, ali po mogućstvu ne strance „selektirane“ putem jutjub snimaka.

– Tragamo za rešenjima, ali mnogo je faktora koji utiču na realizaciju transfera. Nadam se da ćemo što pre složiti tim, jer kreće sezona – očekuje šef struke.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, ali i na X nalogu. Pretplatite se na PDF izdanje lista Danas.

Komentari