Stojanović: Komrakov je trebalo da brine o radnicima, a nije

Reagovanja povodom knjige bivšeg urednika informativnog programa RTS-a u vreme NATO bombardovanja

Ostavite komentar


  1. „niti da je znao da će zgrada RTS-a biti bombardovana“

    Vrlo je moguće da je ovo tačno. Što dokazuje da ga je režim smatrao potrošnom robom i nimalo bitnim za bilo šta pa da ga obaveste šta će se dogoditi.

  2. Ma šta ja mislio o njemu i Komrakov ima pravo da iznese svoju verziju događaja. Izgleda da pojedinci misle da samo oni imaju exkluzivno pravo da o nečemu govore i pišu. Pored osuđenog Milanovića za stradane radnika RTS krivi su i drugi niži rukovodioci te kuće koji nažalost nisu odgovralai.

    1. uopste je sokantno da imate bilo kakvo misljenje o tom nazovi autoru. Sa najviseg mesta nama svakodnevno svoje devijantno misljenje , stavove I naredjenja iznosi jedna psihicki potpuno neuravnotezena osoba..Vi kazete da ima pravo..? Nema pravo, I’ma duznost I obavezu da bude normalan da zastupa nase interest I bday ga bas briga kako see Medvedev Divi sto Beograde lici na selendru..na zalost on to nije..Dok God Vi takvima dajete za pravo da imaju pravo na svoje misljenje, dotle ce deca odlaziti iz ove zemlje..Vi I mnogi pobrkaste loncice..Ja Sam na ovo imao pravo !

  3. Objavite ako hocete. Po vama niko nema pravo na drugacije misljenje od vaseg. Za zlocin NATO pakta svi su vam drugi krivi osim izvrsioca.

  4. Ne znam zašto bi komrakov bio gori od Prvorođenog, koji neprestano veoma uspešno pegla (kao peglane glasačke listiće) svoju autobiografiju? I ne vidim neku veliku razliku između ova dva žitelja Mordora…

  5. Jeste! Pranje sadasnje vlasti i „korekcija“ istine je na velikoj sceni.

    Cinjenica je da su spomenik „Zasto“ podigli clanovi porodica poginulih radnika RTB (tada se tako zvao RTS) kao pitanje na nikad dobijen odgovor u ime cega i zasto su zrtvovani. AV i njegova prisipetlja Ana Brnabic u saradnji sa Bujosevicem su taj spomenik preoteli i promenili mu znacenje, pa sad ispred RTS znaci: „Zasto smo bombardovani“. Istovremeno majku AV pokusavaju da predsave kao jednu od najvecih zrtava bombardovanja.

    Govore li i o ovom – ponovnom ubijanju zrtava – porodice poginulih, a mediji cute kao, uglavnom i do sada?

  6. Komrakov je na neki način bio lustriran, a evo ga sada revidira istoriju. Da ne spominjem kakav je bio program koji je uređivao. Kada uvedemo lustraciju, očigledno je da ćemo morati i da je na neki način obnavljamo na po 20 godina, da nam se ne bi vraćali duhovi ovih DB pulena. Pogledajte samo ko je sve bio na promociji Vesićeve knjige. Vučelić, Bane, Beba Popović sa Vučićevom ženom… Cela sala za lustraciju. Još bitnije je da se prvo ta DB ekipa razbuca, oduzme imovina (poseduju firme i medije) jer često nisu na nekim visokim pozicijama nego skriveni po rupama državnih jasli. Ako to nove vlasti neće razumeti, n******li smo.

  7. Mene bi zanimala knjiga „Kako sam izveo majku iz zgrade RTS-a pre bombardovanja a ostavio ostale da poginu“.

    1. Vi ste, verovatno, jedan od onih koji bi radije, optuzio i Patrijarha Pavla, za ovaj zlocin, nego one koji su stvarni zlocinci, odnosno, oni koji su bez odobrenja UN, krseci medjunarodno pravo i Povelju UN, izveli zlocinacki napada na jednu suverenu evropsku drzavu. Ovde je sasvim jasno ko je zlocinac i da je otvoreni cilj tih zlocinaca bio ubistvo ljudi zaposljenih u RTS-u. Sve ostalo je obicno mrsomudjenje i palanacka navika da se naskodi komsiji. Imam utisak da su ovoj gospodji krivi svi oni koji su ostali zivi?!

        1. Sta je bedno? Istina koja Vam ne odgovara ili su to Lucani? Ako ste hteli da budete duhoviti, promasili ste. Ispali ste glupi kao i vecina ovih koji diskutuju samo iz perspektive mrznje. Njima je Bog davno rekao „laku noc“

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Gordana Bjeletić, novinarka

Dnevni list Danas su jedine profesionalne novine u Srbiji.