Stojanović: Sukob ministra i predsednika

Reagovanja na izjavu predsednika Vučića da su pojedinci iz MUP-a, BIA i iz vojnih struktura izdavali lažne legitimacije vlasniku plantaže Jovanjica

Ostavite komentar


  1. Vi iz lista Danas pokusavate da napravite svadju izmedju Stefanovica i Vucica ovakvim tekstovima ali to je nemoguce.Vucic nista lose nije rekao,samo da ce oni koji su ucestvovali odgovarati,sto je i Stefanovic ranije izjavio.

    1. Pravnice, 89. godiste, a sta mislite ko je izdavao te lazne legitimacije? Neki nevazni cinovnik na svoju ruku? Ta ne budite smesni u odbrani svojih partijskih idola.

    1. Ma ajde više istražite sve afere i opet se zna.
      Samo jako, AV opet pobeđuje jer svi ostali su opcija nedaj bože.

    2. Možda je babi milo, možda joj se i snilo, ali ako Ameri mogu da sprovode istrage o korupciji, biće tu hvatanja za gušu, jer svi su u g..nima do guše. Bez obzira koja vlast je u pitanju, biće lepo to gledati.

  2. Verujem da bi Vucici prosli na poligrafu, njima je laganje normalna radnja. Zato sud i ne prihvata poligraf kao potpuno merodavan dokaz.

  3. Na poligraf da idu i vucic i njegov brat ali ne u srbiji vec u nekoj neutralnoj zemlji,posto u ove nase institucije niko vise nema poverenja.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Stevan Filipović, filmski režiser

Da bismo bili savesni građani koji donose prave odluke na izborima, kao i u svim drugim sferama života, potrebni su nam jaki mediji.