Stojanović: Tajne službe su van kontrole

Predlog Zakona o budžetu predvideo 5,3 milijarde dinara za finansiranje Bezbednosno-informativne agencije

Ostavite komentar


  1. Nerasformirane vojne i bezbedonosne sluzbe ce postojati sve dok ratne stranke Milosevicevog SPS i radikala su jos na vlasti. Treba neko napokon da javi tim sluzbama koje su u bunkerima da "njihove Jugoslavije" vise nema i da se bez potrebe ne kompromituju pisuci poternice za gradjanima susednih drzava koji vise nisu u njihovoj nadleznosti. Susedi su to odavno shvatili …. ovi jos ne.
    Evropa se smeje svemu ovome.

  2. Strane službe i vode naše "tajne" službe. Znaju i ko "radi" i kolike su im plate. Koga bre zamajavate? Mi da imamo službe koje rade u korist Srbije (ne Vučića i oligarha) ne bi bili ovde gde jesmo.

  3. Gluposti- kao tajne službe su van kontrole! To nije istina! Službe su itekako bile pod kontrolom AV i nekolicine njegovih najvernijih SNS-ovaca. Sada je AV, samo proforma, kontrolu službi prepustio bivšem keramičaru!

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.