Stojković: Država u materijal za istraživače dnevno ulaže burek i jogurt

Ostavite komentar


  1. Pa posle kažu da Vučić&Company ne rade protiv Kragujevaca i Šumadije. Evo ovaj ministar Šarčević kaže da mu je namera bila da Stojkovičeva istraživanja sa kg univerziteta preseli u Niš. Zato je prethodno napravio uz pomoć penzionera Branislava Jeremića i njegove sns univerzitetskih bande i policije smenu svih onih koji su na kg univerziteta imali kičmu, da bi Stojkovića preselio u inostranstvo, a sad kaže da je želeo da to bude Niš. Kragujevac zaobiđe i autoput, a nekoliko kilometara veze sa Batočinom stoji započeto i nezavrpeno već sedam godina.

  2. Džaba Vi, gospodine Stojkoviću, o tome pričate i pišete. Oni (ološ na vlasti) su dobili zadatak da sahrane državu Srbiju, da što više osiromaše i proteraju stanovništva iz države. Nažalost danas u Srbiji ne postoji nijedan političar koji bi iskreno i pošteno radio za dobrobit države i naroda.

  3. A gde to ima burek i jogurt za 120 dinara? Poslednji put sam za te pare mogao kupiti burek 2010. godine. Sa 120 dinara se, možda, danas može kupiti samo prazan burek.

  4. Nisam naučnik već tehničar. Radim na dva patenta koja ću da ponudim nekoj od stranih država u zamenu za useljenje. Što dalje od ove propasti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bisera Veletanlić, muzičarka

Danas je list koji je društvu apsolutno neophodan. Šteta što nema više listova poput Danasa.