Stojković: Otišao sam po malo znanja, nisam napustio Srbiju

Ostavite komentar


  1. Sta to znaci malo znanja , jasno je da u Leskovcu ne mozes da se ozbiljno bavis naukom ali zato ces imati nezasluzene privilegije kao nigde na svetu. Pravi naucnik se bavi naukom tamo gde za to postoje objektivni uslovi a ne zbog nekih kvazi patriotskih razloga

    1. Jel tebi dobro u glavi ?? Zbog takvih kao sto si ti je čovek otišao a i stotine hiljada pored njega! Zahvaljujući njemu je 800 beba došlo na svet u Srbiji. Šta si ti uradio za Srbiju ??

    2. Čovek sopstvenim primerom pokazuje kako se daje doprinos napretku sopstvene zemlje .Na zalost uvek ima pljuvaca koji su jedino za to sposobni.

  2. Dragi Mico, ne vracaj se ako Boga znas…U ovu kolekltivnu ludaru…Bezi glavom bez obzira…Bavi se naukom gde ti vajni kadrovi nece podmetati nogu, uslovljavati i keziti ti se sa sastanaka centralnog komiteta…uslovljavajuci te njihovom neukoscu, prostaklucima i vulgarnostima u kojima prednjace …

Ostavite komentar


Društvo

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću 10

Sutra počinje pripremno ročište Urošu Blažiću

U sudnici Okružnog zatvora u Beogradu sutra će biti održano pripremno ročište pred početak suđenja Urošu Blažiću, okrivljenom da je u Malom Orašju i Duboni iz automatske puške i pištolja 23. maja prošle godine ubio devetoro mladih i pokušao da ubije još 20, od kojih je 12 teško ranio.

Naslovna strana

Naslovna strana za 26. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.