Stojmirović: Deca istopolnih roditelja ne mogu imati dobro vaspitanje

Šta kažu ministri i poslanici o.... Narodni poslanik Ljubiša Stojmirović

Ostavite komentar


  1. Tipicno razmisljanje radikala – strah od Zapada, retrogradno razmisljanje, konzervativizam…

  2. Naravno gospodine, a kako smo dosli do te tacke da za svaku izrecenu istinu dodjete na brutalan udar horde nekakvih koji nesto umisljaju da su iznad tradicije, normalnosti, funkcionalnosti zajednice? Npr svi se ponasaju kao da je predsednik predsednik a ne bolestan covek koji od drzave pravi i napravio kartel. A jasno je gde smo stigli suteci, trpeci, dopustajuci

  3. Kada sam u podnaslovu pročitao da je autor ovog kazivanja Ljubiša Stojmirović član SNS-a mislio sam da članak ne čitam, jer znam šta sa te strane može da se očekuje. samo nebuloze zbog kojih se čovek nervira. Međutim nešto me je vuklo i članak sam ipak pročitao.
    Oduševljen sam razmišljanjem i razboritošću ovog čoveka. Odavno nisam čitao ovako jasno i nadasve pravilno razmišljanje. U svemu se slažem sa gospodinom Stojmirovićem. Čestitam.

  4. A pitam se, kako su onda homoseksualci odrasli u hetero porodicama stekli homoseksualne navike? Ali to je verovatno viša matematika za SNS poslanika. Ja bi recimo zabranio SNS glasačima i članovima da se venčavaju i razmnožavaju. Eto, tako, jer mi se to ne sviđa, i vređa moje poimanje tradicije. Kako ja to da objasnim svom detetu?

      1. E moji dragi ljudi, sns cini se dosao u nemilost pedera, znaci gotovi su, jos cu poceti simpatizirati pedere, nikad ne reci nikad

        1. A do sad ih nisi simpatisao zašto? Neko ti od njih nepto nažao učinio? Ne moraš ni od sad, ako nisi do sada.
          To što je SNS premijerka lezbejka, ne znači da su svi homoseksualci za SNS. Skoro svi SNSovci su Srbi, pa ne znači ni da su svi Srbi za SNS.

  5. Bilo bi zanimljivo znati da li bi dotični voleo da se, naprimer, njegova ćerka ako je ima ili kada bi je imao bavi „poslom“ žena u prostituciji i ima zdravstveno osiguranje i ostvaruje prava iz „radnog odnosa“.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Ognjen Radonjić, profesor

Iz Danasa u bolje sutra.