Stoltenberg: Srbija će izaći na kraj sa Rusijom

* Rusija pokušava da utiče na političke procese u balkanskim zemljama na prikrivenije načine * NATO poštuje odluku Srbije da bude vojno neutralna
Generalni sekretar NATO, uoči Samita ministara odbrane, održao sastanak sa grupom srpskih novinara

Ostavite komentar


  1. Gospodin Stoltenberg mozda nije cuo da je Rusija stvorila Srbiju posle pobede u ratu sa Turskom i da je Srbija ruski proizvod isto koliko je i Sankt Peterburg. Pa se u skladu s tim Rusija pridruzila Srbiji i u Prvom i Drugom svetskom ratu a najverovatnije ce i u svim buducim ratovima. Ruski uticaj opisuje kao mesanje a okupaciju i vrsljanje NATO pretpostavljam da smatra za dobrocudno savetovanje ili sta vec. Srbija za pocetak da smisli simpatican nacin da NATO-u pokaze na izlazna vrata i da ih najuri, a sa Rusima i Kinezima cemo lako i bez Stoltenberga.

  2. Dzaba krecis Jens. Trusi nas pritiskaju da budemo sa njima samo kada treba da se prepucavaju sa Zapadom, al mi sami se stalno njima nudimo.

  3. naslov je urnebesan, ovo moze da kaze samo predstavnik natoa ili neki evropski diplomata..

  4. Ako neko želi da bude mužik, mašta i nada se tome u tome ne možeš da ga sprečiš. "Čujte draga deco istina je stara, rob će sebi uvek naći gospodara" J. J. Zmaj

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 2. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Biljana Lukić, novinarka

Danas su profesionalne dnevne novine kojima može da se veruje.