Štrajk pravosuđa čeka novu ministarku

* Milošević: Nova ministarka upoznata sa problemima u pravosuđu
Bez obzira na kadrovske promene u Ministarstvu pravde sindikat ne odustaje od svojih zahteva

Ostavite komentar


  1. Podrška sindikatu. Nema čekanja, sve je isto samo su promene za njih.

  2. Danas obaveštava vaskoliku sorabijsku javnost da iz Sindikata pravosuđa Srbije poručuju da će isti zahtevi koji je već na stolu ministra u munistarstvu pravde biti prosleđeni novoj ministarki pravde Neli Kuburović, a ukoliko stav ministarstva ostane nepromenjen, pravosudni službenici će stupiti u ranije najavljen štrajk. I naravno, traže veće plate, kao i obećanih a neisplaćenih 20.000,00 RSD, i opet, naravno, ne insistiraju na reformi pravosudnog sistema koji bi postao, za recimo narednih 78 godina poštovan od građana Sorabije u meri u kojoj bi u narednih 92. godine postao nezavisan od izvršne vlasti, čitaj Aleksandra Vučića i njegovih zakonitih naslednika po redu prvenstva utvrđenom Zakonom o nasleđivanju.

  3. Bio sam u sudu i sudovi su očajni a radnici se ne vide od predmeta. Ako sus udovi ogledalo države onda je naša država očajna. Sudstvo nam kroje političari i sada ih sele, i radnici ne znaju da mi kažu gde treba da dodjem sledeći put da dam izjavu. Stalno navodno reformišu a niti pitaju gradjane niti one u sudu kako bi bilo bolje. Kao gradjanin vidim da te njihove reforme ne daju nikakve rezultate. Ako je tačno da je plata onih radnika 26.000 onda je stvarno to sramota za državu.

  4. Ha, ha, ha, ha ,ha….. 6 godina mi traje slučaj jer sudija nije htela iz pisarnice da uzme predmet, a zamenik tužioca uvažio lažne priznanice. Mafija upravlja vama , borite se protiv njih, pa ćete imati plate.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Zoran Panović, novinar

Mislim da bi bilo krajnje pošteno i odgovorno da se ljudi koji zaista vole Danas učlane u Klub čitalaca Danasa.