Marjanović (USPRS): Vlada ima 15 dana da ispuni naše zahteve ili svi prosvetari dolaze u Beograd

Ostavite komentar


  1. U ovoj drzavi prosvetari najmanje rade 3 do 5 sati maksimalno dnevno, svi vikendi slobodni, praznici, zimski, letnji raspusti ne rade nista ako i neko dodje za to vreme je sat dva gledam skolu sa terase i sve vidim, deru decu na eskurzijama, nastava u prirodi..I ovo sto im daju je previse. Koliko rade vidi se i po tome koliko deca uzimaju privatne casove da bi polozili prijemne za dalje skolovanje.

  2. Ne znam zasto se toliko odgovorni oglusuju o prosvetne radnike.Pa oni ne traze neznam sta vec osnovne uslove za rad:pltu kao i svi ostali sto imaju i bezbednost na radnom mestu.Sta je tu sporno?Pa nisu oni najgora ljudska klasa da se po njima gazi.Ni prema zivotinjama se tako ne radi.Ovo je velika bruka i sramota za zemlju da se ovako prema njima ophode.Ministarka apsolutno nije u pravu sto trazi od direktora skola imena i prezimena nastavnog osoblja koje je u strajku.Njoj je lako.Ima jednu diplomu a skace s jednog na drugo radno mesto da bi sto vise zaradila.Pa i prosvetari zele najosnovnije za zivot a jos imaju i nevaspitane i razmazene roditelje koji im prete i hoce da ih lincuju.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 11. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.