Danas saznaje: Kako će se štrajkovati u školama od 4. novembra?

Ostavite komentar


  1. Na zalost ovu vlast ne interesuju prosvetari ni deca. Njima su bitni samo projekti gde mogu debelo da omaste brke sve ostalo je nebitno

  2. Loše odluke! I šta ćete postići time???
    Ništa!
    Prekid nastave u svim školama U ISTO VREME! To jedino ima smisla!

  3. Zelim da verujem da ste samo nesposobni.
    Zato sam se i isclanio iz sindikata.
    Strajk,obustava, pa nek naprednjaci predaju po skolama, mada bi se oni privatili i toga, sve znaju.
    A mi ni mali odmor da ne drzimo sto napisa neko.

  4. Ma treba podrzati prosvetare jer ovi nepismeni iz Snsa sa kupljenim diplomama unistice zemlju Srbiju …u Keniji lep grafit na školi stoji Drzava se ne unistava bombama vec neulaganjem u obrazovanje!!!

  5. Ima para,kad ima od guvernerke NBS pa sve do opstinskog pomocnikovog pomocnika pomocnika ima i za obrazovni kadar.Razne agencije i ostalo,spisak je kilometarski da ne pominjem bas sve sada.

  6. A gde da strajkujemo mi cija deca idu u skolu koja je u Nezavisnom sindikatu koje nikada ne starjkuju?! Kao meru kvazi „belog strajka“ su doneli odluku da ucenike jos vise opterete i ocenjuju svaki dan. Da li postoji neki pravilnik o tome i da li su rukovodstva takvih skola zadovoljna uslovima, ako jesu kako je to moguce? Da li se neko u sklopu obrazovnog sistema Srbije uopste bavi ovakvim protokolima pojedinih skola gde deca ispadose poligon za lecenje nezadovoljstva. Nema obustave, nema skracenih casova, nema solidarnosti ali ima svakodnevnih testiranja i ocenjivanja bez izuzetka. Mozda i subotama zele da rade, mozda im je malo 5 radnih dana….Podrska djacima i roditeljima kojima su deca u tim skolama.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 28. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.