Danas štrajk u školama: U 12 od 16 beogradskih gimnazija nema nastave

Ostavite komentar


  1. I treba, jer svi ti učitelji,nastavnici i profesori su srozani na najniže grane. Veća prava imaju deca i roditelji,plate ni da prežive. Mada,ima i kod njih kukolja,ali to je druga tema. Podrška prosvetarima

  2. I štrajkuje se do ispunjenja svih, u najgorem slučaju najbitnijih zahteva jer u suprotnom – to je valjda do sada postalo jasno – štrajk je besmislen i ne treba ni da otpočne.

  3. Jedan sindikat prosvetara od vođa koje će sami izabrati a ne gomila nekih i ukinuti Savet roditelja! Šta ima da se pitaju roditelji o školstvu?

  4. Jedan od zahteva je novogodišnja nagrada.A deda mraz?nagrada?za šta nagrada?

  5. Nismo svesni problema koji će za par godina zasigurno pogoditi prosvetu, a to je nedostatak kadrova. Već godinama nema interesovanja da se upiše smer matematika, hemija, fizika… Svima je cilj da posle završetka studija odu trbuhom za kruhom u inostranstvo, više niko ne gugla oglase za posao nego kako da organizuje međunarodne selidbe i gradi karijeru van Srbije.

  6. Ma netreba da drzite nastavu do ispunjena svih zahteva bez laznih obecanja, odmah na sledecoj plati

  7. A što se tiče bezbednosti u školi,svaka škola ima pravilnik o bezbednosti,u kome je decidirano napisano koja je nadležnost
    Direktora,nastavnika,ostalih zaposlenih.A da li se to poštuje?

  8. Podržavam zahtev za povećanje plata ,a što se tiče odnosa đak -profesor,kako sprečiti nasilje .neka profesori daju predlog državi ako uopšte i oni znaju .

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. septembar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.