Štrajk u školama se nastavlja

Bez konkretnih rezultata pregovora sindikata obrazovanja i resornih ministarstava

Ostavite komentar


  1. Nadam se da ce do konacnog dogovora doci na sastanaku sindikata i ministarstva prosvete i finansija na zadovoljstvo obe strane.

  2. Mene jedino brine sto nasa deca sve to trpe i imace posledice jer su casovi haoticni, skraceni a mi roditelji cemo trpeti zajedno sa nasom decom kada se zapocne sa nadoknadom izgubljene nastave, radnim subotama.

  3. U vise razrede placanja samo po zaslugama, po prenosenju znanja i vrednosti koje svojim primerom treba da predstave ucenicima. A ne da pokazuju kako se poltronstvo isplati.

  4. Kada su to tacno prosvetari izdrzali neki strajk do kraja i kada su se izborili za to sto zele? Nikada. Zato je svaki njihov strajk uzaludan.

  5. Cenim da će doći do dogovora i da deca ne ispaštaju.Ministarstvo prosvete treba da svojm kontrolama ustanovi da li pojedini prosvetni radnici zaslužuju da rade u prosveti. Izgleda da pojedinim prosvetnim radnicima nije težište obrazovanje mladih već štrajk, ekskurzije, seminari…

  6. Mislim da je ovakav „rad“prosvetnih radnika za svaku osudu i njihova velika sramota ,jer nam unistavaju generacije uskracujuci im odgovarajucu nastavu i mogucnost pravog sticanja znanja!Mislim da oni svoj rad precenjuju uporedujuci ga sa radom lekara,a najprostiji argument je da lekari mogu da rade njihov posao ,a oni posao lekara ne mogu!

    1. Vaš komentar govori isključivo o Vama i Vašem neznanju. Da znate išta o radu u školi ne biste tako pisali. Pretpostavljam da ste samo prolazili pored škole, što se da i videti po pravopisu…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Igor Brakus, radijski voditelj

Kao što sam naziv kaže, ako danas ne saznamo ono što se dogodilo danas, već sutra će biti kasno.