Strani stručnjak: Potrebna međunarodna istraga o napadu u Banjskoj

Ostavite komentar


  1. Ma jel. A de ne bude kao 98. u selu Račak. Kako je beše ono tadašnja ,,strana komisija,, istrazila slučaj. Joj, menjale su se granice vekovoma, menjace se ponovo.

  2. Opet guraju nos a sto ne istrazise ubistva dece na reci pa daj jednom budite i vi u danas realni i postavite pitanje tom strancu gde je bio sve ove godine koliko dece je stradalo od siptara

  3. Svi ti međunarodni istražitelji, posmatrači, verifikatori, čista su obmana i zamazivanje očiju, pošteni Marti Ahtisari nije im bio dobar, dok Kristofer Voker je jedini model čoveka podoban za takve nezavisne misije. Voleo bih da dođe do nuklearnog rata pa ko preživi preživi, jer pošten čovek od silnih laži ne može dostojanstveno da živi. Hvala, znam da moj komentar nećete objaviti kao i obično, ali to vas stavlja u isti koš sa ovim neiživljenim isfrustriranim stranim ludacima

  4. Znao sam da nećete objaviti moj komentar što smo goori o vama i ne čudi me što vas ljudi smatraju kao produženu ruku centara moći.
    Isti ste kao i RTS, samo što su oni otišli u drugu krajnost i služe sumanutom vođi da laže narod i da do naroda ne stižu tačne info koliko sumanuti vođa služi centrima moći i koliki je on izdajnik. Za razliku od RTS mi vas makar ne plaćamo a vi birajte da li ćete biti objektivni ili ne.

  5. Verujem u Gospoda i pravoslavnu Rusiju.
    Banjska je dozvoljena provokacija od strane centara moći, koju je izveo sumanuti vođa kako bi kupio novi kredit kod svojih glasača. Akcija je samo prevara na štetu preostalih srpskih mučenika na KiM, kao što su i prevara grafiti „Kad se vojska na Kosovo vrati“ koje piše BIA (partijska vojska sns sekte).
    Ne obavešteni i polupusmeni glasači će će odmah poverovati u tu laž, a sns kasta će se javno hvalisati kako ovako nešto nikad nije napisano u vreme neke bivše vlasti i odvte laži praviti privid uspešne politike njihovog vođe.
    Istina je nešto sasvim drugo, ovakvom sumanutom politikom izdajnik će proterati sve Srbe sa KiM i opet to prestaviti kao uspeh.

Ostavite komentar


Društvo

Tri profesora Beogradskog univerziteta i glavni naučnik kompanije Rio Tinto traže povlačenje rada iz časopisa Scientific Reports 10

Tri profesora Beogradskog univerziteta i glavni naučnik kompanije Rio Tinto traže povlačenje rada iz časopisa Scientific Reports

Profesori Mašinskog i Rudarsko-geološkog fakulteta Univerziteta u Beogradu, zajedno sa glavnim naučnikom kompanije Rio Tinto predali su dopis naučnom časopisu Nature – Scientific Reports u kome se traži ispravka ili povlačenje rada „Uticaj istraživačkih aktivnosti potencijalnog rudnika litijuma na životnu sredinu u zapadnoj Srbiji“ autora Dragane Đorđević i saradnika, saopštila je kompanija Rio Tinto.

Naslovna strana

Naslovna strana za 21. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.