Stručnjaci Radne grupe za podršku mentalnom zdravlju od sledeće nedelje u „Ribnikaru“

Ostavite komentar


  1. Kad čujem da se i dalje piše o ribnikaru,diže mi se kosa na glavi.Da li ste vi više normalni sa pisanjem o toj školi i o tom dečaku.Ovde sem ribnikara ništa drugo i ne postoji.Nisu se dešavala zverska ubistva ni pre a ni posle 3.maja.Predlažem roditeljima ubijene dece iz Mladenovca,da se skupe,pa pred skupštinu.Po svemu sudeći,važna su samo deca Ribnikara,a ostali ne postoje,šta su oni? Niko i ništa.Zato dragi roditelji Mladenovca,put pod noge.Nemojte dozvoliti da vam korumpirani bogataši,ponižavaju mrtvu decu.A gospodja ministarka bi mogla da prestane da radi za blic.To se kosi sa njenim poslom

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 24. i 25. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milena Minja Bogavac, dramaturškinja

Svojevremeno čitala sam sve dnevne novine u nadi da ću tako biti najobjektivnije informisana. Od 2013. godine do danas čitam isključivo Danas.