Direktorka Batuta: Srbija blizu vrhunca broja novozaraženih korona virusom

Ostavite komentar


  1. Vakcina nije funkcionalna u sprečavanju epidemije i to je očigledno. Jedino ostaju klasične epidemiološke mere na raspolaganju kako bi se ova epidemija zaustavila. Distanca-smanjenje kontakata, maska, visok nivo lične i javne higijenje i rad na prevenciji bolesti odnosno jačanju imuniteta (vItamini, minerali i pro i prebiotici).

  2. Kako racunate nas koji nismo potrcali da se testiramo? Sto ne znaci da smo neodgovorni prema drugim ljudima.

  3. Narod je očigledno odustao od treće doze, a vi najavljujete četvrtu. Kako vas nije stid i sram, makar dok se u ogledalu gledate!

  4. Uvesti obaveznu vakcinaciju pod hitno, dok još ima svrhe… Ovi nevakcinisani samo koriste kao izgovor to što su vakcinisani dobili koronu, a oni su ti koji šire zarazu i omogućavaju virusu da mutira. Smešno je pričati o 4. dozi ako mnogi nisu primili ni prvu.

  5. Jaki mi stručnjaci, država ne funkcioniše i izgovor im je korona! Pa da ste malo približili narodu značaj vakcinacije i dali garancije u slučaju neželjenih efekata, i da ste imalo uticajni kao ličnosti, možda bi nam bolje bilo da sada, posle toliko vremena…a kad vidim onu Kisićevu zlo mi je…

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 18. oktobar 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Vasil Hadžimanov, muzičar

Danas su jedine novine koje nepristrasno izveštavaju o stvarima u zemlji i jedini prozor u istinu.