„Kosovski institut za sudsku medicinu da utvrdi da li je Hajrizi ubijen ili je izvršio samoubistvo“: Stručnjak za bezbednost o likvidaciji ubice policajca

  1. Jel terorista? Jeste! Koliko ima ubistava i koliko je puta pobegao iz zatvora? Pet,šest! Šetao se slobodno po Srbiji a naši Srbi se ne šetaju slobodno po Kosovu! Izuzev Radojičića ovo nikako ne može biti isto. Dole se Srpski narod bori za goli život. Banjska je proizvod Kurtijeve politike.

  2. Pa sto se nije ubio odmah nego prvo je ubio srpskog granicara a drugog ranio? Neces ziv da padnes policiji u ruke? Mogao je odmah jos u taksiju da se ustreli i tako ispuni obecanje bez da iko drugi strada.

  3. Ma daj molim te…pa ovo su različite situacije…šta izmišljaš gluposti! Kontradiktoran si…sumnjaš da je možda izvršio samoubistvo,a istovremeno dovodiš da Srbija želi znak jednakosti.Niđe… veze!!!

Ostavite komentar


Društvo

Zašto je Mladić heroj huligana? 8

Zašto je Mladić heroj huligana?

Tema najnovijeg Mosta Radija Slobodna Evropa bila je koliko su mladi u Srbiji i Bosni i Hercegovini opterećeni nacionalizmom. Sagovornici su bili Sofija Todorović, programska direktorka Inicijative mladih za ljudska prava u Srbiji, i Adi Selman, jedan od osnivača pokreta Karton revolucija iz Tuzle.

Naslovna strana

Naslovna strana za 20. i 21. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Miloš Timotijević, glumac

Čitajte Danas, mislite svojom glavom.