Student pobedio Pravni fakultet u Novom Sadu na Upravnom sudu

Ostavite komentar


  1. Ako jedan veliki pravni fakultet izgubi spor ma na kom sudu, jasno je da su njegovi profesori, na čelu sa sve i njegovim dekanom, neznalice, ali i da ne poštuju pravo i pravne norme i zakone. Nije nikakva zagonetka kakav će biti kvalitet diplomiranih studenata pravnika. Takav fakultet morao bi jednostavno da izgubi akreditaciju.

  2. Studentu Karanoviću, svaka ti čast. On nije pobefio Pravni fakultet u Kg. već pravni sistem ove države, koji su pojedinci suspendovali. Eto šta znači bahatost, ne poštovanje i ne primenjivanhe pravnih normi od onih koji bi to morali da čine i da znaju. Discere non est vitiossum set ignorare.

    1. Postovani,bitno je da Vi latinsku sentenciu umete da napisete(ilu prepisete) i da je razumete,gramatika srpskog jezika uopste nije problem…

      1. Poštovana,
        Ako nekome držite „slovo“ o nepoznavanju gramatike, morali bi Vi da se pridržavate osnovnih gramatičkih pravila. Naime, posle interpunkcijskog znaka i pre zagrade, obavezno, ide razmak. Pozdrav.

    2. „On nije pobefio Pravni fakultet u Kg. već pravni sistem ove države, koji su pojedinci suspendovali“.
      Pismen čovek zna šta je pročitao, a u naslovu teksta piše Pravni fakultet u Novom Sadu. Sapienti sat!

  3. Na Pravnom fakultetu Novom Sadu profesori imaju plate 4000 evra, i uopšte ih ne intersuju studenti.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Milan Stanković - SevdahBaby

Danas je verovatno poslednji bastion profesionalnog novinarstva u Srbiji.