Studenti pokušali blokadu Rektorata, obezbeđenje ih izbacilo iz zgrade

Ostavite komentar


      1. Samo da odgovorim. I jedan da je u pravu, vredi vise od 800 hiljada koji ,,misle“ kako im se kaze. Mislite o tome.

  1. E pa sad! Pazi njih četvoro bi da blokira Univerzitet sa 100.000 studenata. Fali vam reprezenativnost…

    1. Bar im ne fali hrabrost i zdrav razum. Bravo za bivše kolege. U vama je budućnost a ne u „bakama i dekama“ koji zaplašeni poslušno sede u kućnom pritvoru. Samo napred „deco“!

      1. Batice, ne razumem komentar da bake i deke poslusno sede zaplasene. Ako si hrabar, kao sto izgleda jesi, sigurno znas put do Infektivne klinike. Ima slobodnih respiratora, nemoj da budes uplasen i propustis sansu. Sansa se ukazala sada i ko zna kada. Inace ispalo je cim se nekome digne, moze da blokira Rektorat. Sreca sto im se danas retko dize. Inace studenti su u pravu…

      2. Niti su oni u pravu, niti Vi. Zakon nije problem, već primena zakona. I nisu neka svetla budućnost to četvoro, čim nemaju logikuvda te stvari i sami vide.

  2. Bravo mladii!!! Neprestajte sa borbom!!! Živela mladost, živela studentska borba!!
    Vi ste budućnost, vi i treba da menjate i društvo i sistem!!! Nikako nemojte slušati sve zle jezike samo napred!!!

  3. Ima jedna narodna umotvorina „Svašta p …a rodi, vojska obuče i voz povuče“

  4. Na Vlasti bliskom i odanom FONu apsolutno se ne vodi računa o bezbednosti studenata. Prostor za ispite ispod svakog kriterijuma bezbednosti. A komentari (pojedinih) profesora je da ko se plaši neka ne izlaze na ispit. Civilizacijska sramota! Kada bi imao ko da se postidi…

    1. Ali ne mogu da se pomere rokovi. Naši dragi profesori moraju na Zakintos dok mi studenti širimo zarazu međusobno ne bismo li sakupili bodove za budžet.

    2. Ali ne mogu da se pomere rokovi. Naši dragi profesori moraju na Zakintos dok mi studenti širimo zarazu međusobno ne bismo li sakupili bodove za budžet.

Ostavite komentar


Društvo

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine? 10

Zašto su baš Ćuprija i Smederevska Palanka najtopliji gradovi i da li ćemo ovog leta prevazići rekord u temperaturi iz 2007. godine?

Najtopliji grad u Srbiji i danas je bila Ćuprija, gde je u 15 časova temperatura vazduha bila čak 41 stepen Celzijusov, dok je 40 stepeni izmereno u Smederevskoj Palanci, a po 39 stepena bilo je u više od deset gradova širom zemlje. Mnogi se pitaju zašto su baš ova dva grada iz dana u dan najtoplija, a klimatolog Vladimir Đurđević objašnjava za Danas zašto je to tako.

Naslovna strana

Naslovna strana za 17. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Maja Nikolić, TV novinarka

List Danas je važniji nego ikada ranije. Kada ne bi bilo takvih novina, ne bismo ni znali kako prave novine treba da izgledaju.