Studenti BU počinju prikupljanje potpisa za Rezoluciju o ugroženosti Srba u CG

Ostavite komentar


  1. Interesantno je kako tim studentima prava ne smeta što je pravo dobrim delom suspendovano u ovoj zemlji, gde ustav i zakoni ne važe. Oni bi kao budući ljudi od struke trebalo na tom polju da se bore za svoju zemlju, jer to je njihov poziv a ne prava Srba u dijaspori.
    Pravima Srba u Crnoj Gori treba neko drugi da se bavi i da im kaže da se situacija neće poboljšati sve dok negiraju svoju državu, Crnu Goru. Ali nekima je uvek isplativije iskoristiti Srbe kao remetilački faktor i problem i onda ih pustiti niz vodu…

    1. Da druže montrnigers, pravima srba treba da se bave srbi zajedno gde god da ih ima u svetu a vas irvase treba vratiti nazad u MG,posebno iz studentskih domova i BU gde smo kradete bogu dane i zauzimate mesta .

  2. Bolje da sakupljaju potpise zbog ugrozenosti Srba od ovog rezima u Srbiji !!!!!!!

  3. Beogradski studenti – i svi drugi u Srbiji – bi trebalo da se bave problemom ugrozenosti SVIH gradjanki i gradjana Srbije!

  4. 30 g „događanja naroda“, „odjeka i reagovanja“ i dokle ste nas doveli? Do dna, dno-dna! Gde se vi pojavite iza vas „trava ne raste“! U zemlji ostadoše samo penzioneri, vlast, SPC, botovi i oni koji nisu stigli da emigriraju….

  5. Gde ste vajni studenti da protestujete i potpisujute peticiju protiv rezima AV i njegovog rezima, gde na svakom koraku gaze prava gradjana u Srbiji,gde pojedinci ostaju bez posla ili budu sikanirani na najmonstruoznije nacine, sam zati sto ne misle kao AV i njegova klika. Vi kao buduci pravnici (nadam se da cete zavrsiti) znate sta naci vladavina prava u jednoj drzavi kao i slobode i prava gradjana koja su garantovana u svakoj civilizovanoj drzavi, osim kod nas, gde su sve institucije razorene i prakticno sva vlast je u rukama jednog coveka, a vi cutite. Sram vas bilo!

  6. svaka cast. ali treba sakupiti pojedinacne dogadjaje koji pokatuju to sto hrvati rade srbima u hrvatskoj u jednoj knjizi

    1. Sve što se Srbima desilo u RH mogu „zahvaliti“ Srbiji zbog miješanja u unutarnje stvari druge države. Vjerojatno, ako se ovo nastavi u CG i tamo će opasti broj Srba

  7. Sve vec vidjeno. Uskoro jedni ce da placu a ostali ce da se smeju. Ko ce da place a ko da se smeje mnogi znaju vec ovog momenta.

    1. slazem se sa komentarima koji u prvi red stavljaju standard zivota gradjana, ali da se razumemo ne po sistemu dobro ti je kad ti ja to kazem,a sto se tice ostalih postavljenih pitanja mislim da ce slobodoumni crnogorski narod resiti problem, SPC u crnoj gori, za dobrobit svih gradjana koji zive u C.G. i dijaspore svih sunarodnika a ne samo odabranih.)

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 16. avgust 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Danica Vučenić, novinarka

Danas volim jer je nepoverljiv prema političarima i preispituje i sumnja u svaku informaciju.