Studenti i ministar se dogovorili

Ostavite komentar


  1. E studenti, studenti… Dok vam vlast ponižava roditelje, i bake i deke, vi se dogovarate za cene u menzi… Jadna ova zemlja, i ova planeta sa vama takvima. Treba da vas je stid.

    1. Tolika moć jalova i neiskorišćena. Meni ih je žao. I njih i nas.

    2. A vi biste „decu* (studente) da iskoristite za postizanje vasih ciljeva. Petnaest godina savijene kicme cutite pod vlascu Tadica i Vucica (mala je razlika izmedju njihovih vladavina, jer je i Tadic bio zajahao skoro kao i Vucic), a sad vam krivi studenti. Da vam oni zavrsavaju poslove koje vi niste smeli.

      1. Đetiću, ne znam kako da ti kažem, ali ti brate ništa ne razumeš. Niko od studenata ne traži da završava bilo šta, ali da imaju dostojanstvo, da. Tako da Đetiću, nemoj da izvrćeš priču, nego isprati šta se dešava u CG.

  2. Lepo sam rekao da od ovih smokljavih studenata nema vajde,seka perse obicne.

    1. Sram Vas bilo, zasto moja I Vasa generacija (1968,godine sam rođena) nisu resile problem, već očekujemo od dece. Nemojte biti nepravedni!

      1. Zašto @Dr da bude sramota? Primecujete li razliku između studentskih zahteva ’96-’97 i ovih danas? Studenti ’96-’97 su svoje zahteve dobili tj nisu popustili ni za milimetar, za razliku od ovih danas! Koliko je od ’96-’97 do danas bilo studentskih protesta sa raznoraznim zahtevima i kako su prošli? Doživeli su g-đo @mama FIJASKO!

  3. Revolucije vode samo u haos. Studenti se razumno zalazu za svoje konkrete interese. E, kad bi svi tako, postali bismo sredjeno drustvo.

  4. Video sam kako izjavljuju da ne žele kući da ne bi zarazili svoje porodice. U prevodu ostaće u Beogradu kao potencijalno žarište virusa i ugrožavaće tuđe porodice.

  5. Studenti? Kakvi crni studenti, to su ‘beogradjani’ kojima je taj status (kao i buduca beogradska perspektiva) bio ugrozen kad je predlozeno zatvaranje domova. Da je do ispita iste su mogli mnogo bolje da pripreme kod kuce.

  6. Eeeee omladino stidi se. Dali vi vidite malo sta se u ovoj drzavi radi i kako. Jadni ste,pitacu vas za koju godinu. Sram vas bilo

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 23. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Marko Šelić Marčelo, pisac i muzičar

Čitam Danas zato što nisam od juče, a i vrlo sam zainteresovan za sutra.