Studenti osudili hajku na profesora Dinka Gruhonjića

Ostavite komentar


  1. Ako je istina da je to rekao, nema dovoljno velike kazne. Ako nije istina, Veliko izvinjenje.
    Ima u jednom bantskom mestu doktor koji je javno palio srpsku zasravu, „zbog slobe“. Sin mu je top političar, neću napisati gde

  2. Nipošto pretnje,pogotovu smrću,nikome! Ali dotični sa svojim kvazi izjavam,stavovima ,zaslužuju prezir. Blatiti svoju zemlju na taj način je sramno. Nisam to očekivao od profesora,moglo je i drugačije.

  3. Овог вратити у Бања Луку ,где је рођен, па нек му тамо суде,а не овде у нашем граду да ужива све погодности и да шири говор мржње,наравно ,само против Срба.

  4. Uvaženi profesor treba da stoji iza svog stava i da podnese posledice istog. U Srbiji svi, osim Srba smeju pljuvati po državi do mile volje. I šta je montirano? Imate lepo snimak šta je čovek rekao.

  5. Niko njega ne progoni, samo je potrebno osuditi njegov govor mržnje.
    Da se razumemo, to nema veze sa Dinkom kao čovekom, potrebno je osuditi mržnju koju on širi.

Ostavite komentar


Društvo

Naslovna strana

Naslovna strana za 3. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Bojana Stefanović, glumica

Ako želite da podržite Danas i da podržite nezavisno novinarstvo u Srbiji, pravi način da to uradite je da se pretplatite i postanete član Kluba čitalaca Danasa.