Studenti pozvali profesore da dignu glas protiv pokušaja izbacivanja Miloša Kovića sa Filozofskog fakulteta

Ostavite komentar


  1. Šta to znači izbaciti? Imao je ugovor na određeno, odlučeno je da ne bude produžen, i to je sve. Neka počne da radi nešto u privatnom sektoru, vreme mu je da konačno počne nešto da radi.

  2. Bravo za ovu inicijativu i studente?! Oni su zivi dokaz da Srbija i savest ljudi nisu umrli. Sta je problem gospodina Kovica? Odgovor je jednostavan? Nije istoricar tipa Dubravke Stojanovic i sto u njegovoj nauci, mrznja protiv Srba i Srbije nije glavni argument.

  3. Milose, i to je studentsko pravo. Studentsko pravo na kvalitetnu nastavu koju drzi prof. Kovic.

  4. Gospodin Kovic je pravi gospodin i istoricar.Zadovoljstvo je slusati ga.Mnogi .
    mu po znanju ne mogu no prici,a izigravaju autoritet.Moja podrska profesoru Kovicu.

  5. Bravo za studente. Ponosni smo na vas jer ste stali na stranu najboljeg profesora i najboljeg coveka na Filozofskom fakultetu. Uz vas smo.

  6. Mi nemamo uniberzitrt ,nemamo bolonju zbog profesors Koji bi leteli sa fakulteta ,redovni profesor bez naucnog rsda ,nepotizam ,Ako pogledate sivi te profesorske dece Pa nisu no prosecni * zbog nemogucnosti napredovanja kao I doktorata donosi se odluks da naucni rad na sci lidti menja ixlozba ? Za najbolje da radovima nema mesta ,kako njijova deca nebi bila u senci genijalaca *pogledate 24 decembra proviju nauke na rts1 ,imali ijednog asistenta docenta ,sa drzavnih fakulteta ?! Zasto se ne postuje statut fakulteta vec tumaci ,?sve je kuku ,kuku, Lele

  7. Svi na izbore, da pobedimo ovu nepismenu, bahatu i neodgovornu vlast, ukinuti nacionalne frekvencije svim emiterima koji emiruju nepriklade programe, ukinuti privatne fakultete koji ne rade kako treba……

  8. Predugo vec traje progon profesora Kovica. Dugo se cutalo. Drago mi je da su studenti stali u odbranu ovog divnog čoveka. Nadam se da ce da uspeju da sačuvaju svog profesora.

  9. Pa dobro kakav je ovo tekst? Evo ja koja nista ne znam na ovu temu, a zelim da saznam jedva neki nagovestaj naslucujem iz komentara. Zasto je ovaj covek udaljen sa posla i ko ga je odstranio. O tome nista niste napisali.

  10. Zašto novinari ne istražuju, pogledaju dokumenta? Raspitaju se kada je dekan FF doktorirao.

Ostavite komentar


Društvo

Mladić nestao u Velikoj Moravi 8

Mladić nestao u Velikoj Moravi

Muškarac rođen 1999. godine nestao je u Velikoj Moravi u ataru sela Lučica kod Požarevca, a spasilačke ekipe pretražuju reku i priobalje, potvrđeno je danas Radio-televiziji Srbije u požarevačkoj policiji.

Naslovna strana

Naslovna strana za 27. i 28. jul 2024.
Galerija

Pretplati se i postani deo Kluba čitalaca Danasa

Klub čitalaca Danasa je zajednica pretplatnika na dnevni list Danas kojima je, pored ekskluzivnog pristupa novinama u PDF formatu veče pre nego što se štampano izdanje nađe na trafikama, dostupna i celokupna arhiva lista onlajn. Članska kartica obezbeđuje i preko 50 popusta naših partnera, kao i pozivnice za naše događaje i akcije.

Jelisaveta Seka Sablić, glumica

Čitam Danas jer se ne bavi tabloidnim lažima.